RECULL DE PORTADES
Mèdia 15/04/2012

"Afinar el desconcert autonòmic", portada de 'La Razón'

El rotatiu entrevista i publica articles de tots els líders autonòmics, "excepte Artur Mas, que va refusar aparèixer amb la resta per analitzar la viabilitat i la reordenació de l'Estat de les Autonomies", destaca

Ara
1 min
'La Razón', 15 d'abril

Barcelona"Els presidents responen a 'La Razón'", titula el rotatiu fent referència als líders autonòmics, però Artur Mas no està en la seva llista. El diari destaca que el president català "va refusar aparèixer amb la resta". En portada inclou la imatge d'un acordió amb els colors i l'escut de la bandera espanyola on les seves tecles són les diverses autonomies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa la resta de portades, l'ensopegada del rei centra la majoria de les atencions. Tant 'El País' com 'El Mundo' i 'El Periódico', a més de l''ARA', destaquen en portada la fotografia del rei de caça. "Tercera operació en dos anys", destaca 'El Periódico'; "El rei és operat del meluc en caure de safari per Botswana", diu 'El País'. 'El Mundo' titula: "L'ensopegada del rei revela que portava quatre dies caçant elefants". 'La Vanguardia' destaca el príncep Felip en portada i titula "El Rei, operat arran d'un accident a Botwsana".

'El Punt Avui' obre amb una entrevista a Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PP a Catalunya. "Ma cada cop està més sol", destaca, i afegeix: "Nosaltres ja hem complert, ara exigim el mateix a CiU".

stats