Mèdia 19/06/2011

Una iniciativa per millorar la democràcia "entre tots", a la portada d''El Periódico'

El diari recull propostes d'experts i lectors per buscar sortides polítiques i econòmiques, el mateix dia que el moviment 15-M ha convocat grans mobilitzacions a les principals ciutats de l'Estat

Redacció
2 min
El Periódico del 19 de juny

BarcelonaLa portada d'El PeriódicoEl Periódico destaca, amb una gran fotografia d'una multitud, que "Entre tots" pot construir-se una iniciativa per millorar la democràcia. En el mateix dia que el moviment dels 'indignats' ha convocat manifestacions a ciutats com Madrid i Barcelona, el diari recull una sèrie de propostes d'experts i lectors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més a més, també s'hi publica la introducció de la propera obra de l'autor francès Hessel, inspirador del moviment 15-M amb la seva obra 'Indigneu-vos'. El títol de la propera obra ordena: "Comprometeu-vos".

La crisi econòmica també protagonitza la portada de La Vanguardia, que titula "Perill de recaiguda". També destaca el nomenament d'Alberto Fernández Díaz, president del PP a Barcelona, com a número dos de la Diputació i les pressions de Zapatero dins del PSOE per avançar eleccions.

L'Avui titula la portada amb l'entrevista al president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà que diu: "Hem de ser solidaris amb la resta de l'Estat fins a un límit". També recull el clam de l'escola valenciana i el retrets de Mas i Montilla pel tràmit del pressupost.

El descobriment de la identitat dels sis homes que van afusellar García Lorca és una de les notícies destacades a El Mundo. El tema més gran, però és: "L'operació de Rubalcaba contra els bordells no tenia base penal".

El País recull converses amb l'etarra Txeroki des de la presó de Navalcarnero i titula: "La lluita armada ja no toca". També destaca que la UE haurà de pactar amb les agències de qualificació a partir d'ara.

Els diaris esportius catalans, tant l'Sport com el Mundo deportivo recullen en portada l'imminent fitxatge del xilè Alexis Sánchez pel Barça. L'Sport recull també la recuperació del capital del Barça, Carles Puyol, i l'ascens del Granada a Primera Divisió. El Mundo Deportivo també destaca que el proper 5 de juliol és la data límit perquè es decideixi el futur de Cesc Fàbregas.

stats