Portades del dia
Mèdia 06/03/2011

Una mare retroba el seu fill 27 anys després, destaca El País

El rotatiu obre la seva edició d'aquest diumenge amb la Rosa i l'Alfonso, que s'han retrobat 27 anys després i ara són inseparables

S. Sabaté
2 min
el pais

BarcelonaEl retrobament d'una mare i el seu fill és el tema principal de la portada de El País d'aquest diumenge. Dins el seu espai 'vides robades' mostren com a imatge principal de portada el retrobament entre la Rosa, que va donar el seu fill en adopció quan tenia 17 anys, i Alfonso, que ara ja és un advocat de 27 anys. Aquest diari també mostra el testimoni de la monja superiora d'un centre denunciat per moure infants sense control.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy és el protagonista a La Vanguardia, que l'entrevista i titula en portada: “si ens plantegen el pacte fiscal, escoltarem atentament”. D'aquesta manera el líder del PP “evita donar un cop de porta a les demandes de CiU sobre el finançament” i creu que replantejar l'actual model d'estat és “un disbarat”. Per la seva part, l'Avui entrevista el conseller d'Empresa i Ocupació, que assegura que “estem formant gent que no té sortida laboral”, tot i que “si fem el que hem de fer, el segon semestre començarem a crear ocupació”, diu. L'ARA obre la seva portada amb “la batalla pel turisme d'Egipte i Tunísia” explicant que els dos països rebenten preus per recuperar els visitants.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El Punt enfoca la seva portada als monuments de Barcelona que estan “plens de guies turístics pirata”, sobretot a la Sagrada Família, de la mateixa manera que “augmenta el nombre de taxistes il·legals”. El Periódico titula en portada que “estalviar un 10% de llum és possible” i que “amb un canvi d'hàbits” la factura de les llars catalanes pot baixar.

El diari La Razón obre la seva edició d'aquest diumenge amb un gran senyal de prohibició a la seva portada i titulant “l'Espanya de les prohibicions”. El rotatiu destaca que “el límit de velocitat a 110 km/h que entra en vigor demà és l'última mesura d'una política que merma les llibertats dels ciutadans”. Aquest mitjà també diu que “els experts alerten de l'excès intervencionisme de l'Estat i advoquen perquè el govern no envaeixi l'esfera privada”.

Mentrestant, El Mundo afirma que “la mentida fa de Rubalcaba una pudor” en relació a la seva informació sobre la documentació de l'11-M. De la seva banda, l'ABC destaca a la seva portada una gran imatge d'un rebel libi disparant contra una imatge de Gaddafi. El diari titula: “assalt al bastió de Gaddafi”.

Finalment, la victòria del Barça copsa els tres diaris esportius de Barcelona. “Tot costa”, diu El 9 esportiu, mentre que l'Sport explica que els tres punts davant el Saragossa suposen una “pressió al Madrid” i Mundo Deportivo ho referencia com una “senyora victòria”.

stats