Premsa
Mèdia 01/02/2011

Poques coincidències a les portades dels diaris

Albert Castellví
1 min
'El Periódico' assegura que s'ha "indultat" part de la zona 80

BarcelonaEls diaris no es posen d'acord avui a l'hora d'escollir els principals titulars de la jornada. La Vanguardia destaca que "El Govern anul·la els 80 km/h als accessos a Barcelona", però en canvi El Periódico assegura que "El Govern de CiU indulta un terç de la zona 80". També es fixa en aquest tema El Punt, que explica que "La flexibilització dels 80 km/h es començarà a aplicar al març".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Avui, però, opta per parlar en el seu principal titular dels "Actius tòxics de 20.000 milions a les caixes". El País també parla de les entitats d'estalvi, i assegura que "Les caixes sumen 38.000 milions en immobles per crèdits fallits".

Pel que fa a la situació a Egipte, l'ABC titula que "L'exèrcit deixa sol Mubàrak", i Público destaca que "L'exèrcit veu legítimes les demandes del poble". L'ARA també situa aquest tema en portada, i titula: "Egipte, pols final".

Finalment, en clau de política espanyola El Mundo obre edició amb unes declaracions del president del govern central, Jose Luis Rodríguez Zapatero: "Rajoy no es mulla i no té ni programa ocult". Mentrestant, La Razón parla de "Fre als miniestats", en referència a les paraules d'ahir en aquest sentit de l'expresident del govern José María Aznar.

stats