Premsa
Mèdia 21/02/2011

Hereu diu a 'El Periódico' que Trias seria un "alcalde titella"

Les revoltes a Líbia i al Marroc, principal tema del dia a la premsa

Albert Castellví
2 min
Les declaracions d'Hereu a la portada d''El Periódico'

Barcelona"Amb un alcalde titella com Trias, Mas arruïnaria Barcelona". Són les contundents declaracions de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que avui serveixen de titular a El Periódico. També en clau municipal, El Punt de les comarques barcelonines assegura que "Hereu prepara una sacsejada a la llista".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Revolució a les portes d'Espanya" és el titular alarmista que ha escollit La Razón per obrir la seva edició d'avui. Ho diu en referència a les protestes d'ahir al Marroc, que juntament amb les que estan tenint lloc a Líbia portagonitzen la major part de les portades del dia. La Vanguardia, per exemple, assegura que "La revolta resisteix el terror a Líbia i treu el cap al Marroc", i en el mateix sentit l'ARA parla de "Protestes al Marroc, revolta sagnant a Líbia". L'Abc també es fixa en tots dos països, amb una imatge d'un manifestant marroquí sobre el titular "Clamor per la democràcia al Marroc", i una altra referència a la "Brutal repressió a Líbia". En aquesta línia, l'Avui afirma que "Gaddafi es taca de sang", i El País destaca que "El règim de Gaddafi adverteix del risc d'una guerra civil a Líbia".

Finalment, El Mundo explica que "Els inspectors del Banc d'Espanya van avisar el govern de la crisi el 2006", mentre que Público explica que un grup d'advocats denunciaran les agències que avaluen el risc dels bancs, els estats i les empreses. Ho resumeix en el següent titular: "Querella contra els oracles dels mercats".

stats