Recull de premsa
Mèdia 09/10/2011

Catalunya i Andalusia donen el major creixement en escons al PP, a la portada de 'La Razón'

Les enquestes electorals favorables al Partit Popular ocupen les primeres pàgines dels diaris. El futur de la sanitat a Catalunya i la situació econòmica a les caixes són els altres titulars d'obertura

Ara
2 min
La Razón, 9 d'octubre

BarcelonaDiversos rotatius encapçalen les edicions impreses d'aquest diumenge amb sondejos electorals que assenyalen una majoria absoluta del PP a les eleccions espanyoles del 20-N. La Razón hi dedica íntegrament la portada i titula “Una altra manera de governar”. Segons l'enquesta d'NC Report que publica el diari, el Partit Popular s'imposaria a 15 de les 17 comunitats, sumaria vots a totes les autonomies excepte Astúries i Andalusia i Catalunya li proporcionarien el major creixement en escons.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia publica una enquesta de l'Institut Noxa i titula “Àmplia majoria absoluta del PP”, a qui atorga entre 186 i 192 escons, mentre que El Mundo es fa ressò d'un sondeig de Sigma Dos i destaca “El PP aconseguiria avui 193 escons i el PSOE només 122”.

Més enllà de les enquestes electorals, El Periódico subratlla “Rajoy ja actua com a president del govern espanyol” i qualifica la convenció dels populars com “El final de la travessia” per Rajoy. El País subratlla “Rajoy tanca el conclave del PP sense cap proposta” i l'ABC, per contra, mostra un primer pla del candidat popular i diu “Concòrdia sí, trinxeres no”.

Deixant de banda el 20-N, El Punt Avui opta per la sanitat catalana i reuneix cinc dels set responsables de Salut que ha tingut Catalunya al llarg de la democràcia i titula “Les receptes dels consellers”. Púbico es decanta per la situació financera de les caixes espanyoles i titula “Pillatge a les caixes”. L'ARA dedica la portada d'aquest diumenge a l'especial que el diari dedica a Miró, l'artista català.

stats