Recull de premsa
Mèdia 04/11/2011

“Blanco, a mans del Suprem”, a la portada dels diaris 'El Mundo' i 'Abc'

La jutgessa de Lugo atribueix al ministre de Foment espanyol tràfic d'influències i envia el cas al Tribunal Suprem. El caos grec i l'inici de campanya electoral comparteixen protagonisme a les portades d'aquest divendres

Ara
2 min
El Mundo, 4 de novembre

BarcelonaEl Mundo i l'Abcsón els 'únics diari d'informació general que no encapçalen la portada ni amb el 20-N ni amb la crisi del govern grec aquest divendres, i opten pel presumpte cas de suborn al ministre de Foment espanyol. El Mundo titula “Blanco, al Suprem” i l'Abc afegeix “... I amb rècord d'atur”. Els diaris expliquen que la jutgessa de Lugo ha traslladat el cas al Tribunal Suprem, després d'atribuir al titular de Foment tràfic d'influències. És la segona portada que El Mundo dedica al tema aquesta setmana, després que el dilluns passat encapçalés l'edició impresa amb el titular “Dorribo va pagar 200.000 euros al cosí de Blanco a escassos metres del cotxe del ministre”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El caos grec i l'inici de campanya electoral comparteixen protagonisme a les portades d'aquest divendres, tot i que la majoria de diaris opten per la crisi europea i releguen la cursa pel 20-N a un titular secundari. Després de saber-se que Grècia tira enrere el referèndum per validar el pla de rescat i la permanència amb l'euro, El Periódico titula “Grècia mareja Europa”, La Vanguardia diu “Grècia recula”, l'ARA rebla “Agonia Grega i exasperació europea” i El País assenyala “Grècia aparca el referèndum”, i afegeix que que Mario Draghi s'estrena al capdavant del BCE amb una retallada del tipus de l'1,5% a l'1,25%. Público resumeix “El BCE abaixa els tipus, Grècia es queda sense referèndum”.

L'inici de la cursa electoral és l'altre gran protagonista a les portades, on la majoria de diaris destaquen com a eix clau de la campanya la greu taxa d'atur. El Punt Avui i La Razón hi dediquen l'obertura i diuen “Destinació: 20-N” i “La desafecció cap als polítics es corregirà amb un canvi de govern”, respectivament.

stats