Recull de premsa
Mèdia 21/08/2011

Jordi Pujol: "El 'peix al cove' com a estratègia bàsica s'ha acabat", a la portada del 'Punt Avui'

L'expresident assegura en una entrevista amb el diari que Catalunya ha de tenir la seva pròpia agència tributària. Els conflictes al Pròxim Orient, amb l'entrada dels rebels libis a la capital del país, Trípoli, i el trencament de les relacions diplomàtiques entre Israel i Egipte són els principals titulars d'aquest diumenge

Redacció
2 min
El Punt-Avui, 21 d'agost

BarcelonaEl Punt Avui obre l'edició d'aquest diumenge amb una entrevista a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que assegura que "el peix al cove com a estratègia bàsica s'ha acabat". Pujol diu que "hi ha d'haver una relació bilateral de debò amb Espanya" i afegeix que Catalunya ha de tenir la seva pròpa agència tributària.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els conflictes al Pròxim Orient, amb l'entrada dels rebels libis a la capital del país, Trípoli, i el trencament de les relacions diplomàtiques entre Israel i Egipte són els principals titulars d'obertura aquest diumenge. La Vanguardia diu "Tirotejos a Trípoli presagien el principi de la fi de Gaddafi" i Público titula "Gaddafi, acorralat", i afegeix que el coronel libi ha sol·licitat refugis per la seva família a diversos països àrabs". El Periódico diu "La fràgil 'aliança' entre Israel i Egipte salta pels aires", El Punt-Avui titula "Israel mira de calmar Egipte, però a Gaza creix la tensió" i l'ARA afegeix que "Israel i Egipte viuen la pitjor crisi des de fa 32 anys". Sobre el conflicte entre israelians i palestins, El Mundo diu "Hamas posa punt final a la treva amb Israel en plena crisi diplomàtica amb Egipte" i El País "Espanya creu que ha arribat el moment de reconèixer l'Estat palestí".

La premsa de Madrid se centra amb la visita de Benet XVI a Madrid, en el marc de les JMC. El País diu "Gegantina concentració de joves catòlics a la Gran Vigília amb Benet XVI", El Mundo afegeix "Un milió de joves desafia els elements (calor i pluja) per sentir el Papa", l'ABC titula "Marea de fe" i La Razón assegura que l'acte central del pontífex "es converteix en un dels més multitudinaris de la història d'Espanya".

stats