Recull de premsa
Mèdia 19/09/2011

"Es complica la permanència" de Mourinho, a la portada d''El 9 Esportiu'

El Madrid perd 1 a 0 contra el Llevant en el primer partit de Lliga. La renúncia de DSK a presentar-se a les presidencials franceses, la defensa de Rubalcaba de la immersió lingüística i el triomf de la selecció espanyola a l'Eurobàsquet són els titulars destacats d'aquest dilluns

Redacció
2 min
El 9 esportiu, 19 de setembre

BarcelonaEl Reial Madrid ha perdut per un gol en contra el primer partit de Lliga aquest diumenge davant del Llevant. Aprofitant les paraules del tècnic blanc, José Mourinho, que un dia després que Pep Guardiola assegurés que “no promet guanyar cap títol aquesta temporada” se'n va mofar dient que l'objectiu madridista és “aconseguir la permanència a primera divisió”, El 9 Esportiu aprofita l'avinentesa per obrir l'edició d'aquest dilluns amb el titular “Es complica la permanència”, i afegeix que Mou paga la supèrbia amb una inesperada derrota contra l'equip valencià, que va saber aprofitar l'expulsió de Khedira en el minut 40. L'Sport i El Mundo Deportivo coincideixen a destacar la “patacada” del Reial Madrid. Els rotatius espanyols eviten parlar de la derrota de l'equip blanc i li dediquen un titular poc destacat a les portades. En canvi, dediquen la primera plana a l'altre titular esportiu de la jornada: el triomf de la selecció espanyola a l'Eurobàsquet de Lituània, que ha revalidat el títol aconseguit el 2009. Marca diu “Senzillament... els millors” i l'As subratlla “Campions” i afegeix “setena medalla per a la generació de Pau, Navarro i Reyes”. De fet, tota la premsa es fa ressò del triomf espanyol amb titulars com “Més or”, al Periódico, o “Reis del bàsquet europeu”, a La Vanguardia. L'Abc i La Razón hi dediquen bona part de la portada, amb titulars com “Enorme Espanya” i “Espanya, por todo lo alto”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La premsa generalista ofereix diversitat en les obertures de les edicions impreses d'aquest dilluns. Als rotatius catalans, La Vanguardia destaca la defensa de Rubalcaba “de la immersió lingüística” i afegeix que el candidat intenta mobilitzar el vot socialista a Catalunya en un míting aquest diumenge a Gavà. El Periódico publica una entrevista a l'alcalde Trias, que assegura que "Estaria bé pactar els comptes amb Hereu". El Punt Avui es decanta per “Les adopcions cauen a la meitat en cinc anys” i l'ARA opta per “La crisi empeny els joves a treballar fora".

Pel que fa als diaris espanyols, El País titula "ETA i l'esquerra abertzale toquen a quatre mans la mateixa peça" i, també amb l'ull posat a la banda terrorista, Público destaca “El jutge clau del cas Faisán, lligat a FAES”. Per la seva banda, El Mundo obre amb "Barreda va proposar privatitzar escoles, asils i autopistes”.

Tots els diaris també dediquen un destacat a la renúncia oficial de DSK a presentar-se a les presidencials franceses.

stats