Recull de premsa
Mèdia 13/03/2012

“La UGT dóna feina a treballadors sense contracte ni sou”, segons 'La Razón'

Les xifres de l'espoli espanyol a Catalunya i l'exigència europea d'un sostre de dèficit del 5,3% a l'Estat espanyol són els dos arguments d'obertura a les portades d'aquest dimarts

Ara
2 min
La Razón, 13 de març

Barcelona'La Razón' titula aquest dimarts: "La hipocresia dels sindicats", i assegura que "la UGT dóna feina a treballadors sense contracte ni sou". Segons el diari, alguns treballadors d'una emissora que depèn del sindicat estan en situació irregular, i afegeix que també hi ha casos d'aturats de llarga durada que acumulen 9 mesos sense salari. A les pàgines interiors llegim que el rotatiu se centra en el cas concret d'un tècnic de so d'Unión Madrid Radio.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les xifres dels diners que aporta Catalunya a l'Estat i no tornen és el principal titular d'obertura a la premsa catalana. 'El Punt Avui' fa la suma des del 1986 fins al 2009 i titula: "Espoli abusiu: 230.963 milions". L'ARA subratlla: "Dèficit fiscal: El Govern situa en el 8% del PIB català els diners que no tornen". 'La Vanguardia' rebla: "El dèficit fiscal català amb l'Estat s'instal·la en el 8% del PIB". 'El Periódico' afegeix: "Cada català aporta a l'Estat 2.251 euros més dels que rep".

La reunió de l'Eurogrup, que exigeix un sostre de dèficit del 5,3% a l'Estat espanyol, és l'altre argument d'obertura a les portades d'aquest dimarts. "Europa escanya: vol més ajustos", diu 'La Vanguardia', mentre que 'El País' subratlla: "La Unió Europea exigeix a Espanya un ajustament addicional de 5.000 milions".

Des d'un punt de vista positiu, 'La Razón' afirma: "Espanya té futur". En la mateixa línia, 'Abc' titula: "Llum per a l'economia espanyola".

Per la seva banda, 'El Mundo' es decanta a l'obertura per: "Interior obre la via a la llibertat condicional per a assassins d'ETA".

'El Periódico' opta per les conseqüències de la tisorada a Catalunya i titula: "SOS per les beques de menjador". Segons el diari, 6.852 nens del Baix Llobregat deixaran de percebre al maig l'ajuda per dinar a l'escola.

stats