Recull de premsa
Mèdia 21/05/2011

Rajoy, el més demòcrata de tots, a la portada de 'La Razón'

Els rotatius conservadors acusen el govern espanyol de no fer res perquè es respecti la jornada de reflexió i destaquen un Rajoy eufòric que clama pel “vot del canvi” a l''ABC' i “convida a tots a 'la festa de la democràcia'” a 'La Razón'

Redacció
2 min
La Razón, 21 de maig

BarcelonaUn dia més, els diaris de Madrid de tendència conservadora carreguen contra l'executiu espanyol i l'acusen de no fer res perquè es respecti la jornada de reflexió a la vigília de les eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Razón titula “Jornada d'irreflexió” i afegeix que Rubalcaba dóna l'ordre a la policia de no desallotjar l'acampada de la Puerta del Sol abans de diumenge. El rotatiu mostra la imatge del míting de final de campanya del PP a Madrid i diu “Rajoy convida a tothom a la 'festa de la democràcia” i es proclama com l'única alternativa que pot crear llocs de treball.

En la mateixa línia, l'Abc diu "Els acampats es neguen a marxar de Sol davant la inhibició de Rubalcaba" i presenta una fotografia del final de festa del PP amb el titular "Rajoy demana el vot del canvi".

El Mundo contraposa una imatge de Rubalcaba amb una altra dels 'indignats' i diu "El carrer derrota el govern, incapaç de fer complir la llei".

La resta de rotatius espanyols i catalans destaquen les multitudinàries manifestacions d'ahir el vespre, especialment a Barcelona i Madrid, i apunten que s'albira una jornada de reflexió atípica. El País diu "Desenes de milers de persones s'uneixen al 15-M a la vigília electoral", El Punt titula "El 22-M, pendent dels "indignats", La Vanguardia "Les protestes marquen de nou una cita electoral", Público “Reflexió indignada” i l'Avui "Reflexió atípica".

El Periódico, per la seva banda, destaca el bipartidisme en les municipals de Barcelona i diu "BCN decideix", el pols Hereu-Trias determinarà l'equilibri de poders a Catalunya.

stats