Mèdia 26/02/2011

La reducció de la velocitat envaeix totes les portades

Segons El Mundo, la mesura s'ha pres com una "ocurrència davant la crisi de Líbia" i l'ABC considera que la mesura "frena Espanya"

Redacció
2 min
Portada Publico 26f

BarcelonaEls diaris d'aquest dissabte obren pràcticament tots amb la reducció a 110 km/h aplicada pel govern espanyol a totes les autovies i autopistes, que entrarà en vigor el 7 de març. Així doncs, La Vanguardia titula que "la velocitat màxima baixa a 110 per estalviar benzina", mentre que El Periódico titula "velocitat d'estalvi", il·lustrat amb la imatge d'un sortidor de benzina. En canvi, l'AVUI és més crític i titula que "l'Estat es passa de frenada".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els rotatius editats a Madrid són més contundents amb aquesta mesura. Segons El Mundo, limitar la velocitat és "ocurrència davant la crisi de Líbia". Mentrestant, l'ABC titula que "el Govern frena Espanya" i La Razón diu: "Espanya, a 110 per hora". Per la seva banda, Público obre amb un gran senyal de limitació a 110 km/h i diu que "el Govern redueix la velocitat màxima a les autovies".

A banda d'aquest tema, l'ARA obre la seva edició titulant que "la trama de Girona funcionava com un càrtel", destacant que hi ha nou constructores acusades de repartir-se 28 concursos d'obra pública. La investigació afecta GISA, la Diputació i Política Territorial, i CiU i PSC es treuen qualsevol responsabilitat. El Punt titula en portada: "Tanquen la seu del Memorial per deficiències en la seguretat", un tema al qual l'AVUI hi dedica la fotografia de la part inferior de la seva primera pàgina.

Gaddafi i la revolta a Líbia també copsen les portades dels diaris en segon terme. El País dedica la seva fotografia principal de portada a l'aparació del líder libi ahir a la tarda i adverteix que "comença la batalla de Trípoli".

stats