Mèdia 07/10/2011

"Si em segueixen volent i em ve de gust, seguiré", Pep Guardiola a la portada de l''Sport'

L'entrenador del Barça exposa els seus plans de futur al diari 'Sport', mentre que la resta de rotatius se centren en la mort de Steve Jobs i el premi Nobel de literatura

Ara
3 min
'Sport'

BarcelonaEl diari Sport obre la seva edició d'aquest divendres amb un primer pla de Pep Guardiola per anunciar que desvela els seus plans de futur. "Si em segueixen volent i em ve de gust, seguiré" diu l'entrenador blaugrana. El diari esportiu recull també una conversa amb Fernando Trueba que forma part de la nova campanya publicitària de Banc Sabadell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia també comença amb la mort de Steve Jobs i el qualifica de "revolucionari". Ensenya la seva foto a les portes d'una botiga Apple i la considera un "altar". A la part inferior de la portada, "El BCE assegura la liquiditat il·limitada als bancs" i recorda que el regulador admet que "l'economia empitjora però que no retalla els tipus d'interès".

El País obre amb el Partit Popular. El sector més radical d'aquesta formació "planteja evitar compromisos amb la llei de l'avort". Tot i això, també deixa la foto per a Jobs i apunta que "el món l'acomiada com l'empresari més global i adorat". El Nobel per al poeta Tranströmer també ocupa portada: "Un poema és un somni en la vigília".

El Punt Avui obre amb el tema que va encentar el conseller d'economia ahir a 'Els Matins' de Tv3 i ttiula: "Mas-Colell reobre el debat sobre els sou dels funcionaris". També mostra una foto de Steve Jobs a les portes d'una botiga d'Apple acompanyada pel títol: "Dol pel geni de la poma".

El Periódico ensenya la cara de Jobs dins d'un dels seus ginys més exitosos: l'iPhone. Titula: "El món després de Jobs" i canvia la "o" del seu cognom per una poma mossegada. A la part inferior, el rotatiu aporta les declaracions del taxista que, presumptament, va ser atacat per un mosso d'esquadra: "Vaig parar el taxímetre i em va apunyalar".

La Razón envolta tota la seva portada amb el marc d'un iPad. Al centre, però, no hi surt Steve Jobs. Rajoy, de la mà d'Aznar en una fotografia, "proposa reduir 50 diputats i 20.000 alcaldes". Jobs surt al racó de baix. El diari parla de l'"homentage al creador d'Apple".

El Mundo difereix de la majoria i relega la mort de Jobs a un tema secundari. Obre amb política i se centra en els problemes del PSOE i de l'Estat amb "Rússia considera 'inacceptable' que Espanya aculli la xarxa antimíssils" i "La cita de la benzinera (de Blanco) va ser una qüestió privada", respectivament.

Público sitetitza a la seva portada, en blanc i negre, la mort del creador d'Apple: "God job, Jobs". Tot i això, no oblida que "els bancs assumiran les despeses de les caixes rescatades" iq ue Aznar va exclamar a la Convenció Nacional del PP d'ahir que "El govern espanyol 'pidolant' gestos a ETA".

ABC obre el seu número d'avui amb un fotomuntatge que conjuga el rostre de Steve Jobs d'ara i un altre, en blanc i negre, de quan va fundar la seva empresa. Subratlla la imatge amb un "Adéu a l'inventor del futur".

Entrevista també per al Barça a la portada d'El Mundo Deportivo. Puyol ensenya la seva cara més personal i explica com va ser el moment en què li va deixar aixecar la copa de la Champions al seu company d'equip Abidal i li va col·locar el braçalet de capità del Barça.

L'As ho confia tot a la La Roja i recorda el "Desafiament per a Torres", ja que Del Bosque ha tornat a confiar en ell, ara per batre Txèquia.

El 9 entrevista Villa com a tema principal i titula: "Sabem què hem de fer per arribar a l'èxit". A sota, destaca que "Pau Gasol Torna al Palau".

El diari Marca se centra en una entrevista a Xabi Alonso i remarca que al jugador madridista la seva opinió sobre Sahín i diu que "fa bona pinta".

stats