Recull de portades
Mèdia 24/01/2012

Joan Vila, el zelador d'Olot: “No he de demanar perdó a ningú”, a la portada del diari 'El Punt Avui'

L'alerta de l'FMI sobre la situació econòmica i la polèmica al voltant de la privatització de l'aeroport del Prat són els principals titulars d'obertura

Ara
2 min
El Punt Avui, 24 de gener

BarcelonaEl Punt Avui ofereix aquest dimarts una entrevista amb Joan Vila, l'autor confés dels assassinats en sèrie al geriàtric La Caritat d'Olot. El diari destaca en portada una de les declaracions de Vila, que considera que "no" ha de demanar perdó a "ningú". Vila, que està empresonat des de l'octubre del 2010, assegura en la conversa amb el diari que és "una bona persona" i que el què va fer va ser "ajudar". Demana que li busquin una alternativa a la presó, que podria passar per l'arrest domiciliari, i assegura que li han arribat ofertes per relatar el seu cas en un llibre o en una pel·lícula. El pròxim dijous 26 de gener, el zelador ha de comparèixer davant del jutge per fer el procés d'imputacions, que tanca la fase d'instrucció. S'espera que el judici se celebri la primavera del 2012.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'advertència de la directora gerent del Fons Monetari Internacional (FMI), Christine Lagarde, que considera que el fons de rescat permanent s'hauria d'ampliar per fer front a un espiral econòmic a la baixa, és l'argument d'obertura a diversos rotatius aques dimarts. La Vanguardia diu: "L'FMI demana un canvi de política econòmica a Europa". Público subratlla: "L'FMI i el Banc d'Espanya pinten un futur negre mentre els ministres econòmics segueixen la seva pugna". El País adverteix: "Espanya entra en una altra recessió que destruirà mig milió de llocs de treball".

L'ARA es decanta per la polèmica al voltant de la privatització dels aeroports i etziba: "El Prat, cancel·lat"

En clau laboral, El Periódico assenyala: "El diàleg social avança i congela els salaris". El diari destaca que patronal i sindicats acorden apujar els sous per sota de l'1% fins a l'any 2014.

El Mundo opta per: "Aguirre demana a Rajoy copagament en fàrmacs, universitat i Justícia".

La Razón destaca el funeral de Fraga i obre amb una fotografia dels prínceps d'Astúries, Rajoy i la seva dona acompanyat del titular: "Funeral d'Estat".

stats