Publicitat
Publicitat

Resum de premsa

Les borses “a la deriva”, “s'enfonsen”, “en recessió” i en “caiguda lliure” a les portades dels diaris

La por d'una segona recessió ensorra els parquets mundials. El tret de sortida de les festes de la Mercè a Barcelona, amb el pregó de Joaquim Maria Puyal, és l'altre titular destacat a la premsa catalana

Un dia més, les borses es converteixen en les protagonistes principals dels diaris. La caiguda dels parquets internacionals davant d'una nova recessió mundial genera titulars pessimistes com “Borses a la deriva”, a El Periódico, “Recaiguda”, a La Vanguardia, “Els mercats entren en caiguda lliure”, a El País, “Angoixa en els mercats”, a l ' Abc, i “Les borses vaticinen recessió”, a La Razón. El Mundo assenyala els Estats Units i subratlla “Les borses s'enfonsen al ritme del 'twist' d'Obama”. Encara en clau econòmica El Punt Avui opta per “Salgado fa els ulls grossos” i destaca “la vicepresidenta econòmica no serà bel·ligerant amb els comptes de la Generalitat”.

Público es desmarca en l'obertura i se centra en la polèmica llei de control previ de continguts a la corporació de RTVE i titula “Fracassa l'intent de censura”. L' ARA també opta per un encapçalament diferent i destaca “Guerra contra el dièsel”, i afegeix que el Govern vol reduir els cotxes de gasoil, que són 7 de cada 10. El Mundo, per la seva banda, opta per “Interior ascendeix el policia acusat de la delació a ETA”.

El tret de sortida de les festes de la Mercè a Barcelona, amb el pregó de Joaquim Maria Puyal, és l'altre titular destacat a la premsa catalana. La Vanguardia destaca “Una Mercè per oblidar la crisi” amb propostes culturals i diversió per aixecar els ànims, El Periódico diu “Puyal fa un emotiu tomb per la vida de Barcelona” i El Punt Avui subratlla “Puyal emociona”. L'ARA opta per destacar un fragment del pregó i diu “Si anem junts, els catalans som imbatibles”.

A la premsa esportiva, destaca una entrevista d' El 9 Esportiu al blaugrana Xavi Hernández, en què assegura que el Reial Madrid “Són el que juguen” i subratlla que els àrbitres “no tenen tant poder”. L' Sport parla de “Crisi” al vestidor blanc i El Mundo Deportivo mostra una imatge de Mourinho i diu “Cremat”. A la premsa de Madrid, l' As destaca un missatge encoratjador del porter Iker Casillas, que assegura “Jo crec en aquest grup” i Marca titula per “Mounió”, un joc de paraules per resumir el missatge d'unió i ànim llançat pel tècnic blanc.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT