recull de premsa
Mèdia 14/11/2011

“El PSOE diu que els seus sondejos el col·loquen a 8,9 punts del PP”, a la portada del diari 'El Mundo'

Una enquesta d'NC Report per 'La Razón' dóna 188 diputats al PP i 115 al PSOE. 'El País' diu que “Rubalcaba triplica els seus mítings en un esforç final contra la debacle”. El nou primer ministre italià, Mario Monti, és l'altre protagonista a les portades d'aquest dilluns

Ara
2 min
El Mundo, 14 de novembre

BarcelonaEls partits afronten la recta final de la campanya marcats pels resultats dels sondejos electorals. El Mundo destaca aquest dilluns “El PSOE diu que els seus sondejos el col·loquen a 8,9 punts del PP”, una xifra anunciada pel secretari d'Organització del partit, Marcelino Iglesias, aquest diumenge, segons sondejos interns. Ho fa l'endemà que el candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, digués que els escons no els decideixen ni els mercats ni les enquestes. No obstant, El País subratlla avui que “Rubalcaba triplica els seus mítings en un esforç final contra la debacle”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Diversos diaris coincideixen en la imatge de portada, que mostra un Mariano Rajoy eufòric saltant en l'acte de campanya aquest diumenge a València. La Razón ho acompanya amb el titular “Rajoy imparable” i presenta les dades d'una enquesta de NC Report que situa el PP amb 188 diputats i el PSOE amb 115. Público subratlla “Rajoy s'enlaira” i l'Abc destaca les paraules del candidat del PP durant el míting, i diu “Crec que guanyarem”.

En clau catalana, El Periódico també presenta les dades d'una enquesta del GESOP que augura una “Victòria pírrica del PSC”, a la vegada que un “Empat tècnic entre CiU i PP”. El diari dóna 15 diputats al PSC, entre 13 i 14 a CiU , 13 al PP i entre 2 i 3 a ERC i ICV. L'ARA titula “A la recta final” i resumeix amb una frase l'objectiu principal dels candidats al 20-N.

El nou primer ministre italià, Mario Monti, és l'altre protagonista de les portades. La Vanguardia titula “Itàlia ofereix el govern a Monti per sortir del forat” i El País destaca “Itàlia s'encomana al tecnòcrata Monti per evitar l'enfonsament”. Per la seva banda, El Punt Avui repassa els setze caps de govern que han sigut víctimes de la crisi financera i titula “Decapitats”.

stats