Recull de premsa
Mèdia 09/12/2011

Reial Madrid-Barça: “El món s'atura demà”, a la portada de 'Marca'

500 milions de persones estaran pendents del clàssic, segons el diari. La cimera de líders europeus a Brussel·les copa les portades d'aquest divendres amb titulars ambigus i oberts

Ara
2 min
Marca, 9 de desembre

BarcelonaMenys de 48 hores per al primer clàssic de la Lliga d'enguany i la premsa esportiva afina la creativitat per escalfar motors. Marca aporta el punt de grandiloqüència amb el titular “El món s'atura demà”. El rotatiu col·loca l'estadi del Bernabéu al centre del món i assegura que 500 milions de persones estaran pendents del Reial Madrid-Barça. El 9 esportiu treu la seva faceta cinematogràfica i titula: “Endevina qui ve demà”, i deixa entreveure Mourinho entre dues cortines. El Mundo Deportivo vesteix de blaugrana miss Espanya, que vaticina un triomf del Barça 1-5.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cimera dels líders europeus a Brussel·les copa les portades d'aquest divendres, però amb tiulars ambigus i oberts pel fet que la reunió ha acabat a les cinc de la matinada, quan les edicions dels diaris ja estaven tancades. El Periódico titula: “Europa, ara o mai”; El Punt Avui diu: “Cara o creu”; La Vanguardia opta per: “O Europa o res”, i l'ARA es decanta per: “L'euro se la juga”. A la premsa espanyola, Público diu: “No hi haurà una altra oportunitat”, evocant les paraules del president francès Nicolas Sarkozy; El Mundo subratlla: “Ultimàtum de Berlín i París per tal que avui es reformi la UE”, i El País explica: “La cimera de l'euro es fractura”.

La Razón i l'Abc opten pel congrés del Partit Popular Europeu, previ a la cimera de la UE, i diuen: “Rajoy convenç Europa” i “Espanya complirà de manera impecable”, respectivament.

stats