Mèdia 01/05/2011

Les "esquerdes" del Suprem per les llistes de Bildu, a la portada de 'El Periódico'

El diari assenyala que l'alt tribunal s'enfronta avui dividit a la decisió sobre si autoritza la coalició basca a presentar-se a les municipals

Redacció
1 min
El Periódico de l'1 de maig

BarcelonaLa divisió dels 16 magistrats de la sala especial del Tribunal Suprem sobre si autoritzen avui o no la coalició basca Bildu a presentar-se a les eleccions municipals del 22-M és el tema destacat avui en Portada a El Periódico. "Esquerdes al Suprem per les llistes de Bildu", titula.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la seva portada, 'La Vanguardia' destaca el problema del dèficit i titula "CiU: el govern (espanyol) vol quadrar el dèficit per tots els mitjans". 'L'Avui' dóna protagonisme a la "Beatificació exprés" de Joan Pau II que avui se celebra al Vaticà i a la portada de El País hi ha els resultats d'una enquesta que recull que "El 83% rebutja la presència d'imputats a les llistes electorals".

Les portades dels diaris destaquen avui també de manera generalitzada la mort de l'escriptor argentí Ernesto Sábato a l'edat de 99 anys i, en el capítol internacional, la mort d'un dels fills del coronel Gaddafi arran d'un bombardeig de l'OTAN.

Pel que fa a la premsa esportiva, l'Sport titula en portada "Regal de Mou" per la derrota ahir del Reial Madrid contra el Saragossa. A 'Mundo Deportivo' també es parla de la imminent proclamació del Barça com a campió de Lliga: "Alirón, a tocar", titula el rotatiu. 'Marca' s'encomana a la remuntada dimarts al Camp Nou: "Mou, es possible", es llegeix a la seva portada, mentre que a l'As' el titular principal és "No vull veure-ho!" amb una imatge del porter Casillas tapant-se la cara.

stats