RECULL DE PREMSA
Mèdia 03/07/2011

Rubalcaba, "a punt pel gran esprint", destaca la portada de 'El País'

El rotatiu fa un retrat detallat del vicepresident socialista un dia després que retragués a la banca haver donat hipoteques a gent que sabia que no podia pagar-les

Redacció
1 min
El País, 3 de juliol

BARCELONADiversitat de continguts en les portades de la premsa de diumenge. El País destaca amb una gran foto de portada al vicepresident del partit socialista espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba. El diari considera que està "a punt per fer un gran esprint", i per això se'l veu en un estadi d'atletisme.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Paral·lament, El Mundo també titula per Rubalcaba, però amb un angle diferent. "Rubalcaba presenta la banca com l'enemic 'de la gent'", destaca en portada.

La breu visita de la secretària d'Estat nord-americana a Madrid també centra bona part de les portades del dia. ""Hillary Clinton demana a Espanya més reformes", destaca La Vanguardia, mentre que l'ABC observa amb una gran foto amb el rei Joan Carles I que Zapatero ha de ser més "ferm" en aplicar les reformes. D'altra banda, La Razón destaca la trobada de Clinton amb el "president" Rajoy.

Pel que fa a la matèria internacional, la declaració reveladora d'una trucada telefònica de la presumpta víctima de l'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, obre la portada de 'El País" i la major part de la premsa internacional, mentre que la francesa es pregunta sobre el retorn de DSK a la política francesa.

stats