Mèdia 13/08/2011

Defensa no pot pagar els programes d'armament de l'era Aznar, segons El País

El diari recull en portada que el ministeri que dirigeix Carme Chacón està renegociant 26.000 milions d'euros gastats en armament que no s'utilitza

Redacció
2 min
Porta de El País 13 d'agost

BarcelonaEl Ministeri de Defensa deu 26.000 milions d'euros en programes d'armament contractats durant el govern de José María Aznar i que ara, en època de retallades, no pot afrontar. El departament de Carme Chacón renegocia a Madrid aplaçar el pagament d'unes armes que, a més, no s'utilitzen, segons recull avui El País en portada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A banda d'aquest titular, El País també destaca el respir que van tenir ahir les borses europees gràcies a la prohibició de pràctiques especulatives com la venta a curt al descobert impulsades pels organismes reguladors. El pla de reducció del dèficit italià també és informació destacada.

La Vanguardia destaca la tranquil·lltat als mercats i titula: "El vet als 'taurons' impregna d'eufòria les borses". L'altre gran informació la dedica al fitxatge de Cesc Fàbregas pel Barça, una informació que acapara moltes portades avui.

El Periódico obre amb un "Sí, es pot" en referència a les mesures per calmar els mercats i les borses. També assenyala que "La polèmica entela la tornada dels correbous" a les Terres de l'Ebre. Cesc Fàbregas també es portada i el diari diu que ja vola cap a Barcelona.

El Mundo obre la portada amb el pla d'austeritat italià i titula "Itàlia suprimirà 36 províncies i 1.500 municipis". També figura a la portada que Cospedal preveu obrir expedient a les farmàcies que van tancar portes a Castella-La Manxa en protesta pels diners que els deu el govern autonòmic.

Cesc, l'estrella als esportius

L'Sport titula "Cesc, fitxat" i afegeix que només manca un email per tancar l'operació. També recull vàries portades de dies anteriors que ha protagonitzat Fàbregas en el llarg procés del seu fitxatge pel Barça.

Mundo Deportivo també aposta pel fitxatge de Fàbregas i titula "Al·leluia!" Com a segona informació destaca: "I ara, a guanyar al Bernabéu".

Marca obre amb l'estratègia de Mourinho de cara a la Supercopa contra el Barça. "Mou fa una crida a anar al Bernabéu".

stats