RECULL DE PORTADES
Mèdia 15/05/2012

"La desconfiança acorrala Espanya", a la portada d''El País'

Els problemes en l'economia espanyola generats per la inestabilitat de Grècia centren les portades d'aquest dimarts

Ara
1 min
El País, 15 de maig del 2012

BarcelonaLes conseqüències al mercat europeu, i especialment a Espanya, de la crisi política i econòmica grega centren les portades d'aquest dimarts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El País' obre edició amb el titular "la desconfiança acorrala Espanya", i destaca la petició del ministre d'Economia, Luis de Guindos, que reclama "necessitem la cooperació de la UE". En un titular secundari, el rotatiu subratlla que "les autonomies afronten amb més rebaixes salarials i privatitzacions un moment crític".

'El Mundo' remarca: La debacle grega dispara la prima de risc espanyola", i contraposa el "divorci amistós" proposat per la UE per salvar l'euro amb la proposició "desesperada" del president grec de formar "un govern de notables". 'La Razón' titula: "Eurovertígen", i diu que Grècia provoca una "tempesta perfecta". L'ARA també enfoca el tema en clau de cataclisme, i diu: "Terratrèmol grec". 'El Punt Avui' sentencia: "Pànic per Grècia".

'El Periódico' titula, ras i curt: "Asfixiats". El diari assegura que "Espanya no recupera la confiança dels mercats i de les institucions europees". En clau econòmica catalana, el rotatiu afirma que "Mas opta per les taxes en la tercera tisorada".

'La Vanguardia' se centra en la nova retallada que aquest migdia anunciarà el president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, i titula: "Mas assumeix la tercera tongada de retallades".

'Abc' opta per: "Hisenda estreny el setge per a la intervenció".

stats