Audiències
Mèdia 29/01/2013

La preestrena de 'Polseres vermelles' a internet va tenir 13.706 visionats

Els capítols de la sèrie es poden veure a internet els dilluns a les 19.30 per afavorir el públic jove

Ara
1 min
'Polseres vermelles' es preestrena a internet

BarcelonaTV3 considera un "èxit" el resultat de la iniciativa posada en marxa aquest dilluns que consisteix a preestrenar els capítols de 'Polseres vermelles' a internet els dilluns a les 19.30, tres hores abans de l'emissió per televisió, amb l'objectiu de facilitar que els espectadors més joves puguin seguir la ficció sense que això els obligui a anar-se'n a dormir gairebé a la mitjanit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El capítol d'aquest dilluns, el primer que es va preestrenar seguint aquest esquema, va tenir 13.706 visitants únics, 400 dels quals de fora de l'Estat, segons les dades facilitades per TV3. A més, fins aquest dimarts al migdia, ja acumulava 8.500 reproduccions més a través del servei TV3ala carta. L'episodi de la setmana passada ha arribat ja a les 120.000 visualitzacions.

L'emissió per televisió del capítol d'aquest dilluns va tenir 741.000 espectadors i un 22,5% de quota de pantalla. És la dada més baixa de la temporada, però va permetre que la sèrie liderés clarament la seva franja i que se situés com el segon espai més vist del dia.

stats