Televisió
Mèdia 27/01/2011

El 'Club Super3', premi Zapping especial per la seva tasca integradora dels infants en la televisió

La campanya d'Antena 3 i Onda Cero Ponle freno rebrà el premi Valors. La Sexta, reconeguda per la seva aposta per la ficció estrangera de qualitat

Albert Castellví
2 min
Súper3

BarcelonaLa fundació TAC (Telespectadors Associats de Catalunya) ha fet públics avui els guanyadors de tres de les categories dels premis Zapping, que s'entregaran el dia 17 de febrer, i ha completat la llista de finalistes amb els nominats en les categories de televisió local.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Club Super3 ha estat guardonat amb el premi Zapping especial, "pel seu caràcter innovador i pioner en la integració dels espectadors més petits a la televisió, a través d'un club social participatiu, i per ser un programa de qualitat i, actualment, un prestigiós canal temàtic infantil". El premi coincideix, a més, amb el vintè aniversari de l'espai.

D'altra banda, el premi Valors s'atorgarà a la campanya Ponle freno, impulsada conjuntament per Antena 3 i Onda Cero. En aquest cas, el jurat ha valorat "el seu treball en favor de l'educació viària i la reducció d'accidents de trànsit". Finalment, La Sexta rebrà el premi Grups d'Anàlisi de Programes "per la seva aposta en la compra de ficció estrangera de qualitat".

Pel que fa als guardonats en les dues categories de televisió local, els guardonats són els següents:

Millor programa divulgatiu cultural de televisió local:

Carrers (Xarxa Audiovisual Local)

I... per què? (Olot TV)

Banda sonora (Barcelona Televisió)

Millor informatiu, reportatge o documental de televisió local:

Les notícies de les 10 (Barcelona Televisió)

En paral·lel (Sesrovires TV 10)

Espais de la memòria (Comunicàlia)

Pel que fa a la resta de categories, els finalistes ja es van donar a conèixer fa uns dies. Els premis Zapping, que atorga la fundació TAC a través dels vots dels seus membres, es lliuraran en una gala que tindrà lloc el dia 17 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya.

stats