Publicitat
Publicitat

RECULL DE PORTADES

“Rajoy sosté les autonomies amb la tisorada als ministeris”, a la portada del diari 'El Mundo'

La premsa catalana alerta que els pressupostos espanyols castiguen Catalunya

Els pressupostos generals de l'Estat, presentats al Congrés dels Diputats aquest dimarts per iniciar el tràmit parlamentari, encapçalen totes les portades aquest dimecres. ' El Mundo' afirma que "Rajoy sosté les autonomies amb la tisorada als ministeris". El diari subratlla que els comptes augmenten en 2.447 milions les transferències a les comunitats autònomes, mentre rebaixen 13.500 milions a l'administració central.

Per contra, la premsa catalana alerta que els pressupostos espanyols castiguen Catalunya. ' El Punt Avui' adverteix: "L'espoli s'agreuja". En la mateixa línia, l' ARA dibuixa un zero a la portada i subratlla: "L'estat ignora les inversions a què obliga l'Estatut". ' El Periódico' etziba: "Càstig a Catalunya". En clau general, ' La Vanguardia' subratlla: "El govern de Rajoy colla les autonomies pel dèficit". ' El País' assenyala: "Rajoy sacrifica les mesures per sortir de la recessió amb més ajustos".

' Abc' i ' La Razón', per la seva banda, rendeixen homenatge al dibuixant Antonio Mingote, mort aquest dimarts a l'edat de 93 anys, i li dediquen íntegrament unes portades molt gràfiques.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT