RECULL DE PORTADES
Mèdia 04/04/2012

“Rajoy sosté les autonomies amb la tisorada als ministeris”, a la portada del diari 'El Mundo'

La premsa catalana alerta que els pressupostos espanyols castiguen Catalunya

Ara
1 min
El Mundo, 4 d'abril del 2012

BarcelonaEls pressupostos generals de l'Estat, presentats al Congrés dels Diputats aquest dimarts per iniciar el tràmit parlamentari, encapçalen totes les portades aquest dimecres. 'El Mundo' afirma que "Rajoy sosté les autonomies amb la tisorada als ministeris". El diari subratlla que els comptes augmenten en 2.447 milions les transferències a les comunitats autònomes, mentre rebaixen 13.500 milions a l'administració central.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per contra, la premsa catalana alerta que els pressupostos espanyols castiguen Catalunya. 'El Punt Avui' adverteix: "L'espoli s'agreuja". En la mateixa línia, l'ARA dibuixa un zero a la portada i subratlla: "L'estat ignora les inversions a què obliga l'Estatut". 'El Periódico' etziba: "Càstig a Catalunya". En clau general, 'La Vanguardia' subratlla: "El govern de Rajoy colla les autonomies pel dèficit". 'El País' assenyala: "Rajoy sacrifica les mesures per sortir de la recessió amb més ajustos".

'Abc' i 'La Razón', per la seva banda, rendeixen homenatge al dibuixant Antonio Mingote, mort aquest dimarts a l'edat de 93 anys, i li dediquen íntegrament unes portades molt gràfiques.

stats