Premsa
Mèdia 07/02/2011

La reunió entre Mas i Zapatero i l'evolució de la revolta a Egipte ocupen la majoria de portades

Els diaris catalans també es fixen en el canvi de plaques de velocitat a les autopistes

Albert Castellví
1 min
'La Vanguardia' creu que Mas portarà a Madrid la factura impagada a Catalunyac

BarcelonaPoques coincidències avui a les portades dels diaris. La Vanguardia assegura en portada que "Mas porta a Zapatero la factura impagada a Catalunya", un tema que repeteix l'ABC, on es llegeix que "Mas exigeix a Zapatero que permeti a Catalunya seguir endeutant-se".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mentrestant, Egipte segueix centrant l'atenció d'El País, que assegura que "L'oferta de reforma del règim egipci decep l'oposició". El diari, a més, mostra una seqüència de tres imatges que mostren un aturat algerià intentant cremar-se viu. El Periódico també mira cap al nord d'Àfrica, i titula que "L'oposició no es fia dels gestos de Mubàrak".

L'Avui i El Punt parlen d'immigració en el seu principal titular. El primer assegura que "Fracassen els plans de retorn d'immigrants", i l'edició de les comarques barcelonines d'El Punt diu que "Només uns 600 immigrants demanen el retorn voluntari". L'ARA, per la seva banda, parla de les dificultats econòmiques de les administracions locals: "Ajuntaments escanyats, proveïdors ofegats".

D'altra banda, Público obre edició assegurant que "Els partits es resisteixen a la transparència", i critica especialment PP, CiU i PNB, que no han volgut revelar quant cobren els seus dirigents. El Mundo indica en portada que "La majoria veu Rajoy com un moderat no resolutiu" i La Razón titula que "El govern confia en una treva irreversible abans del 22-M".

Finalment, destaca que tota la premsa catalana es fixa en el retard en l'entrada en funcionament de la velocitat variable: tant l'ARA com El Periódico, El Punt i l'Avui situen en portada una imatge dels operaris que substitueixen les plaques de 80 quilòmetres per hora per les de 100 a la C-31, mentre que La Vanguardia explica que "L'anticicló frena la retirada dels 80 km/h".

stats