Premsa
Mèdia 13/02/2011

La revolució al món àrab s'escampa després del canvi de règim a Egipte, segons 'Público'

La situació al nord d'Àfrica, especialment a Algèria i al país del Nil, omple la majoria de portades

Albert Castellví
1 min
El món àrab és un llumí encès a la portada de 'Público'

Barcelona"La revolució pren al món àrab", assegura Público en portada, sota una llista que encapçalen Tunísia i Egipte, i que continua amb Algèria, el Marroc, Síria i Jordània. La idea es repeteix a l'ABC, que assegura que "Algèria relleva Egipte", i a l'ARA, que es pregunta: "Ara Algèria?".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Altres diaris continuen fixant-se exclusivament en Egipte. És el cas de La Vanguardia, que explica que "L'exèrcit egipci tranquil·litza Israel", o d'El País, que també parla del nou paper de les forces armades, i titula: "L'exèrcit egipci pren el comandament d'una transició plena d'incògnites". Amb un punt més d'optimisme El Periódico assegura que "Egipte és una festa".

Més enllà de la situació al nord d'Àfrica, La Razón opta per obrir edició amb un nou cas de corrupció: "Mercasevilla, el Gürtel del PSOE". I El Mundo diu que "El Rei crida expresidents del Tribunal Constitucional alarmat pel seu bloqueig". Finalment, l'Avui destaca una entrevista al portaveu del Govern, Francesc Homs, que ha declarat que "El problema del finançament no és de diners, és de poder".

stats