Premsa
Mèdia 18/02/2011

'El Periódico' destaca que el Govern vol apujar el límit de velocitat a 130 km/h

L'esclat de la bombolla Rumasa, protagonista de les fotografies dels diaris de Madrid

Albert Castellví
2 min

BarcelonaEl Govern vol que el límit màxim de velocitat a les autopistes sigui de 130 quilòmetres per hora. Ho descata en portada El Periódico, que titula: "La Generalitat apuja l'aposta de la velocitat". L'Avui també parla de transports, tot i que en aquest cas de l'aeri, per assegurar que "Spanair estudia substituir Ryanair a Girona". Per la seva banda, La Vanguardia indica que "Les caixes tindran més d'un any per cotitzar a borsa".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Avui diverses edicions d'El Punt coincideixen a explicar que han estat "Clausurades les emissions de TV3 arreu del País Valencià", el mateix tema que destaca l'ARA, que parla d'"Apagada de TV3 al País Valencià".

A la premsa que s'edita des de Madrid hi ha força més coincidències, si més no pel que fa a la foto. Tots han col·locat en portada una imatge de José María Ruiz-Mateos –gairebé sempre la mateixa, en què se'l veu fent el senyal de la victòria–, arran dels greus problemes econòmics que pateix el seu grup Nueva Rumasa. El País afirma que "Nueva Rumasa s'esfondra després d'atrapar milers d'inversors", mentre que Público diu que "La nova Rumasa també s'enfonsa". L'Abc és contundent en assegurar que "Esclata la bombolla Rumasa", mentre que segons El Mundo, "Ruiz-Mateos porta de nou el seu grup al caire de l'abisme". Tot i això, el principal titular d'aquest diari mira cap al món àrab: "Bahrain reprimeix manifestants que demanen un rei com Joan Carles".

Finalment, La Razón obre edició explicant que "Batasuna pacta anar amb EA a les grans ciutats si tomben Sortu".

stats