Premsa

'El Periódico' assegura que Jordi Hereu recupera força a les enquestes

Rajoy "es rendeix" davant Camps, segons el diari 'Público'

L'enduriment de la situació a Líbia i les conseqüents pujades del preu del petroli, temes destacats de les portades

L'oficialització del nomenament de Francisco Camps com a candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana protagonitza avui diverses portades. Público, per exemple, assegura que "Rajoy es rendeix davant l'imputat Camps, i en la mateixa línia l' ARA diu que "Camps s'imposa a Rajoy". També El Mundo obre edició amb aquesta informació, i titula: "Rajoy acceptra que Camps sigui un candidat a la banqueta".

Més enllà d'això, l'actualitat continua marcada per l'escalada de tensió a Líbia. Segons l' Abc, "Líbia desferma la crisi total", i El País indica que "Gaddafi acumula tropes a Trípoli per a la batalla final". La Vanguardia, per la seva banda, parla de "Jornada decisiva a Líbia", i destaca també una de les conseqüències d'aquesta crisi: "La gasolina toca preus màxims i encoratja la inflació".

L' Avui opta per obrir la seva edició d'avui parlant dels possibles casos de corrupció a GISA: "Cop contra la corrupció en l'adjudicació d'obres". També en parlen diverses edicions d' El Punt, amb el titular següent: "Investiguen l'adjudicació irregular d'obra pública a Girona". Mentrestant, El Periódico afirma que "Hereu es recupera" davant Trias, segons una enquesta encarregada pel diari sobre la intenció de vot a les eleccions municipals del maig a Barcelona. Finalment, La Razón parla de l'exdirigent del sindicat basc LAB, Rafael Díez Usabiaga, i titula: "Usabiaga incompleix totes les condicions de la seva llibertat".

Etiquetes

Més continguts de