Premsa
Mèdia 01/03/2011

"El Barça fitxa Shakira", segons 'Mundo deportivo'

La Vanguardia assegura que la inflació fa saltar "totes les alarmes"

Albert Castellví
2 min
Shakira a la portada de 'Mundo deportivo'

BarcelonaLa cantant colombiana Shakira continua marcant l'actualitat blaugrana. Després que es confirmés la seva relació amb Gerard Piqué, avui el diari Mundo deportivo assegura que "El Barça fitxa Shakira", i és que la fundació de la cantant i la del club han tancat un acord de col·laboració. Mentrestant l'Sport parla d'Alexis Sánchez com "El crack que ve", i El 9 esportiu assegura que Villa "Ja hi té la mida presa, en referència al camp del València". Des de Madrid el Marca assegura que el Rubin Kazan ha ofert "45 quilos per Kaká", i finalment, l'As recull l'opinió d'Emilio Butragueño en el sentit que "El tema del calendari no és una excusa, és una realitat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la premsa generalista, després de molts dies marcats per la situació política al nord d'Àfrica, avui l'economia torna a fer-se lloc a les portades de molts diaris. La Vanguardia es mostra preocupada i assegura que "La inflació dispara totes les alarmes", mentre que l'Avui assegura que "Els carburants disparen la inflació fins al 3,6%". L'ARA situa a la portada "El mapa de l'atur a Catalunya", i El Periódico parla en portada d'una "Iniciativa popular contra l'embargament hipotecari". Encara en matèria econòmica, La Razón destaca un fragment de l'entrevista que el diari ha fet al president de la CEOE, Joan Rosell, que assegura que "Els polítics han de ser menys i més ben pagats".

Però malgrat tot Líbia continua tenint espai a les portades, ja que "EUA planteja prohibir el vol de caces libis per evitar matances", com avança El País. També El Mundo parla del país nord-africà i es fixa en el "Desplegament aeronaval dels EUA per a una intervenció a Líbia". Però la portada més sorprenent en relació a aquest tema és la de Público, que titula en àrab i amb un contundent "Vés-te'n!".

Finalment, l'Abc explica que "Roben armes de guerra en una caserna amb ajuda des de l'interior".

stats