recull de premsa
Mèdia 03/10/2011

“Toc a sometent al PSOE”, a la portada de 'Público'

La precampanya de Rubalcaba encapçala diverses portades. Els 'indignats' de Nova York i els titulars econòmics europeus i catalans són els principals arguments a les portades d'aquest dilluns

Ara
2 min
Público, 3 d'octubre

Barcelona“Toc a sometent en el PSOE” és el titular d'obertura a l'edició impresa de Público aquest dilluns. El diari enfoca la cursa del 20-N com una batalla i evoca les paraules del candidat socialista aquest diumenge, “Jo no em deixaré guanyar”, a la vegada que subratlla que “Rubalcaba fa una crida a la mobilització de l'esquerra en la clausura de la conferència política”. De fet, la precampanya del cap de llista socialista encapçala les portades per part de la premsa espanyola i està present en algunes de catalanes. El País diu “Rubalcaba alerta sobre el ritme de les retallades i l'excés d'estalvi”, El Periódico opta per “Rubalcaba qüestiona els ajustos de Zapatero” i El Mundo rebla: “Rubalcaba posa en solfa els ajustos de Zapatero”. L'Abc, per la seva banda, mostra una fotografia de grans dimensions de Rubalcaba i Zapatero abraçant-se amb el titular “Llegat enverinat”, i afegeix: “El futur govern espanyol hereta un desfasament de 30.000 milions”. Mentrestant, La Razón treu els resultats d'una altra enquesta política de NC Reports, segons la qual “Rajoy consolida el millor resultat electoral de la història del PP”, els populars avantatgen 15,5 punts al PSOE i Duran Lleida es manté com el polític més valorat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els titulars econòmics europeus i catalans també són motiu d'obertura aquest dilluns. La Vanguardia destaca que “Portugal tem que la crisi grega l'empenyi a un altre rescat” i El Punt Avui opta per “S'ensorra la quota de mercat del sector financer català”. L'ARA es decanta per “Pagesos en guerra per la caiguda dels preus”.

Les mobilitzacions d'indignats a Nova York també tenen un titular principal a la majoria de portades catalanes i espanyoles.

Les victòries a la Lliga del Barça –contra l'Sporting– i el Reial Madrid –contra l'Espanyol– encapçalen les portades dels rotatius esportius catalans i espanyols, respectivament.

stats