Recull de premsa
Mèdia 16/11/2011

'La Razón' ja fa Rajoy president, i assegura que es reunirà amb Merkel i Sarkozy a principis de desembre

'El Mundo' subratlla el compromís del líder del PP a “rompre el setge al deute espanyol” i 'Público' diu que els populars vaticinen protestes quan diguin “tot el que cal fer”

Ara
1 min
La Razón, 16 de novembre

BarcelonaA cinc dies per les eleccions espanyoles, La Razón ja es refereix a Rajoy com si estigués en el càrrec i a la portada d'aquest dimecres assegura que el líder del PP es reunirà amb Merkel i Sarkozy a principis de desembre. El diari subratlla que Rajoy liderarà una ofensiva a la UE per tal de traslladar un missatge de confiança, i assegura que convocarà una reunió urgent amb els grups polítics després del 20-N.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la mateixa línia, El Mundo també dóna per feta la victòria del candidat popular i subratlla el compromís de Rajoy a “trencar el setge al deute espanyol”. Público, per la seva banda, diu que els populars vaticinen protestes quan diguin “tot el que cal fer”.

L'augment de la prima de risc i la crisi de la zona euro continua encapçalant portades. La Vanguardia subratlla la tendència escampadissa i titula “La crisi del deute s'escampa al cor de l'eurozona”. L'ARA alerta “El deute ofega Espanya” i El Periódico utilitza les pluges pronunciades a diverses part de Catalunya aquest dimarts per fer un joc de paraules amb la crua situació financera i titula “Plou sobre mullat”, a la vegada que destaca l'increment dels preus a Espanya (3,1%) malgrat l'estancament. A la premsa espanyola, El País diu “La crisi del deute colpeja ja a 12 dels 17 països de la zona euro” i l'Abc pren el titular en clau electoral i adverteix “En zona de rescat a cinc dies del 20-N”.

El Punt Avui opta per les protestes dels metges i les pluges i titula “Vaga aigualida”.

stats