recull de premsa
Mèdia 22/12/2011

Els ministres de Rajoy, “Sobradament preparats”, segons 'El Mundo'

Els diaris destaquen que Rajoy s'envolta de “fidels” i l'especial protagonisme de Sáenz de Santamaría en el nou executiu. 'El País' subratlla el perfil “tecnòcrata” del ministre d'Economia, Luis de Guindos, i 'Público', la manca de paritat amb només quatre dones ministres

Ara
1 min
El Mundo, 22 de desembre

BarcelonaLes cares del nou executiu espanyol de Mariano Rajoy copen les portades d'aquest dijous amb una imatge i un nom destacat, el de Soraya Sáenz de Santamaría. El Mundo no escatima elogis per als 13 de Rajoy i titula: “Sobradament preparats”. El diari subratlla que Rajoy forma el govern amb “més experiència de la història de la democràcia”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les lloances cap al nou executiu també tenen barra lliure a l'Abc i La Razón, que titule: “Un govern per rellançar Espanya” i “El millor equip anticrisi”, respectivament. L'últim subratlla “l'austeritat” del nou executiu, el més reduït de la democràcia.

El País destaca el perfil “tecnòcrata” del ministre d'Economia, Luis de Guindos. Público titula: “Rajoy dóna el comandament a Soraya Sáenz de Santamaría”, però destaca la manca de paritat del nou executiu, amb només quatre dones al capdavant de ministeris.

A la premsa catalana, La Vanguardia diu: “Un govern de fidels per a temps difícils”; El Punt-Avui subratlla: “Rajoy tria un nucli dur liderat per Sáenz de Santamaria, i l'ARA resumeix: “Els 13 de Rajoy per sortir de la crisi”. El Periódico opta per: “Govern mariano”, i subratlla que el president s'envolta d'un equip previsible.

Els diaris catalans també dediquen un titular destacat a “l'error informàtic” que aquest dijous va deixar els sous dels treballadors públics catalans sense l'equivalent a l'IRPF de la paga de Nadal que encara no han cobrat.

stats