recull de portades
Mèdia 19/03/2012

“Trias ofereix les Glòries per a un nou Parlament”, a la portada del diari 'El Periódico'

'El País' revela que la investigació fixa quatre delictes per a encausar Urdangarin: malversació, prevaricació, falsedat i frau a l'Administració

Ara
1 min
El Periódico, 19 de març

Barcelona'El Periódico' dedica el tema del dia d'aquest dilluns al projecte de l'alcalde de Barcelona per donar solució a la plaça de les Glòries de Barcelona, i aquest dilluns titula: "Trias ofereix les Glòries per a un nou Parlament". El diari diu "la penúltima idea per a una àrea sense solució" i assegura que l'equip de l'alcalde somnia convertir la plaça en el "quilòmetre zero" del catalanisme i subratlla que una senyera, similar a la bandera espanyola gegant de Madrid, elevaria el sentit de l'espai.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, 'El País' revela que la investigació fixa quatre delictes per a encausar Urdangarin: malversació, prevaricació, falsedat i frau a l'Administració. El duc de Palma, però, evitaria el delicte fiscal.

'La Vanguardia' destaca les paraules de la directora del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde, i titula: "L'FMI ja detecta una millora de l'economia mundial".

'El Punt Avui' es decanta per: "Miró i Goya porten cua".

A l'ARA, la progressió de les marques blanques arran de la crisi obre l'edició d'aquest dilluns

A la premsa espanyola, 'El Mundo' destaca: "Més de 4.000 ajuntaments són econòmicament inviables".

'La Razón' i 'Abc' se centren en el presumpte cas de corrupció de la junta andalusa al voltant del cas dels ERO. El primer diu: "La Junta va ocultar els ERO i va ordenar treballar amb les persianes avall". En la mateixa línia, 'Abc' subratlla: "La Junta andalusa va ordenar el 2008 de tapar l'escàndol dels ERO".

stats