recull de premsa
Mèdia 09/02/2012

Rubalcaba simula que escanya Rosa Díez i 'Abc' aprofita les paraules de Rajoy: “Afortunadament, vostè ja no forma part del govern espanyol”

Les previsions negatives de Rajoy són el principal argument d'obertura a les portades d'aquest dijous. 'El País' revela: "El poder judicial investiga el jutge que ha imputat Urdangarin". La victòria del Barça a la Copa, que el condueix a la final, és el titular esportiu de la jornada

Ara
1 min
Abc, 9 de febrer

BarcelonaLa sessió de control del govern espanyol és el principal titular d'obertura aquest dijous. La majoria de diaris coincideixen a destacar les previsions de creixement negatives pronosticades per Mariano Rajoy, però el diari 'Abc' opta per mostrar una imatge del líder socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, en què simula escanyar Rosa Díez (UPyD) i titula amb les paraules de Rajoy: "Afortunadament, vostè ja no forma part del govern espanyol". 'El Mundo' utilitza la mateixa fotografia i titula: "Així vaig guanyar el congrés". El diari, però, obre la portada amb el titular "Rajoy enterra els 'brots verds': 'La situació no pot ser pitjor'".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Público' opta per: "Rajoy admet que la reforma laboral no crearà feina aquest any". 'La Razón' resumeix: "Les veritats de Rajoy".

A la premsa catalana, 'La Vanguardia' subratlla: "Rajoy alerta que la pitjor xifra d'atur encara no ha arribat". En la mateixa línia, 'El Punt Avui' diu: "Rajoy anuncia més atur". L'ARA rebla: "Rajoy ho pinta més negre".

'El País' es desmarca en l'obertura i revela: "El poder judicial investiga el jutge que ha imputat Urdangarin".

'El Periódico' opta per la vaga dels treballadors de TMB i assenyala: "Torpede sindical contra el congrés de mòbils".

La victòria del Barça a la Copa, que el condueix a la final, és el titular esportiu de la jornada.

stats