Publicitat
Publicitat

recull de premsa

Rubalcaba simula que escanya Rosa Díez i 'Abc' aprofita les paraules de Rajoy: “Afortunadament, vostè ja no forma part del govern espanyol”

Les previsions negatives de Rajoy són el principal argument d'obertura a les portades d'aquest dijous. 'El País' revela: "El poder judicial investiga el jutge que ha imputat Urdangarin". La victòria del Barça a la Copa, que el condueix a la final, és el titular esportiu de la jornada

La sessió de control del govern espanyol és el principal titular d'obertura aquest dijous. La majoria de diaris coincideixen a destacar les previsions de creixement negatives pronosticades per Mariano Rajoy, però el diari ' Abc' opta per mostrar una imatge del líder socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, en què simula escanyar Rosa Díez (UPyD) i titula amb les paraules de Rajoy: "Afortunadament, vostè ja no forma part del govern espanyol". ' El Mundo' utilitza la mateixa fotografia i titula: "Així vaig guanyar el congrés". El diari, però, obre la portada amb el titular "Rajoy enterra els 'brots verds': 'La situació no pot ser pitjor'".

' Público' opta per: "Rajoy admet que la reforma laboral no crearà feina aquest any". ' La Razón' resumeix: "Les veritats de Rajoy".

A la premsa catalana, ' La Vanguardia' subratlla: "Rajoy alerta que la pitjor xifra d'atur encara no ha arribat". En la mateixa línia, ' El Punt Avui' diu: "Rajoy anuncia més atur". L' ARA rebla: "Rajoy ho pinta més negre".

' El País' es desmarca en l'obertura i revela: " El poder judicial investiga el jutge que ha imputat Urdangarin".

' El Periódico' opta per la vaga dels treballadors de TMB i assenyala: "Torpede sindical contra el congrés de mòbils".

La victòria del Barça a la Copa, que el condueix a la final, és el titular esportiu de la jornada.

Etiquetes

Més continguts de