Publicitat
Publicitat

recull de premsa

"Sindicats S.A.", a la portada del diari 'Abc'

El diari diu que CCOO i UGT guanyen més de 10 milions anuals amb negocis del seu "entramat empresarial". El judici a Urdangarin i el Mobile World Congress són els principals arguments a les portades d'aquest dilluns

El diari ' Abc' titlla els sindicats "d'empresa", i aquest dilluns assegura que CCOO i UGT guanyen més de 10 milions anuals amb negocis del seu entramat empresarial. Sota el titular "Sindicats S.A.", el diari destaca que les organitzacions sumen uns actius de 240 milions d'euros amb els seus negocis.

La declaració maratoniana del duc de Palma ocupa, un dia més, el titular principal a la majoria de portades. ' El Periódico' diu: "Urdangarin reconeix un compte a Suïssa". ' El País' destaca: "Urdangarin reconeix que va desobeir l'ordre del rei". En la mateixa línia, ' La Vanguardia' rebla: "Urdangarin va desatendre la casa reial i va continuar amb el soci". L' ARA opta per: "Urdangarin o no ho sabia o se n'ha oblidat". ' El Mundo' es decanta per aspectes formals i diu: "Les evasives d'Urdangarin fan sortir de polleguera el jutge Castro".

El Mobile World Congress, que obre les portes aquest dilluns a Barcelona, és l'altre titular destacat. L'ARA titula: "Revulsiu econòmic en plena crisi". 'La Vanguardia' diu: "Barcelona es connecta". 'El Periódico' opta per: "Barcelona, mobilitat assegurada".

' El Punt Avui' es decanta per obrir amb l'augment en l'lRPF i titula: "Cop a la nòmina".

' La Razón' es fixa en la declaració dels abertzales, que aquest diumenge van lamentar el dolor causat a les víctimes d'ETA amb la lluita terrorista; no obstant això, el diari gira la truita i titula: "Amenaça proetarra", i afegeix: "La pau no està garantida".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT