RECULL DE PREMSA
Mèdia 03/04/2012

'El Mundo' revela: “La banca pretén quedar-se amb els pagaments a proveïdors”

Els pressupostos generals de l'Estat, que el ministre Cristóbal Montoro presentarà avui al Congrés per iniciar el seu tràmit parlamentari i que albiren noves retallades de l'executiu espanyol, són el principal titular d'obertura als diaris

Ara
2 min

Barcelona'El Mundo' obre l'edició d'aquest dimarts amb el titular "La banca pretén quedar-se amb els pagaments a proveïdors". El diari assegura que es farà en els casos en què el creditor de l'administració tingui deutes pendents amb l'entitat financera. El rotatiu destaca que es tracta d'un procediment legal que permet al banc liquidar deutes vençuts que tingui amb aquests proveïdors i sanejar, així, el seu balanç. De manera que la banca passaria per davant dels proveïdors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els pressupostos generals de l'Estat, que el ministre Cristóbal Montoro presentarà avui al Congrés per iniciar el seu tràmit parlamentari i que albiren noves retallades de l'executiu espanyol, són el principal titular d'obertura als diaris. 'La Vanguardia' afirma: "Rajoy farà més reformes: 'No hi ha alternativa'". 'El Punt Avui' assegura: "Rajoy prepara un atac centralista a l'economia". L'ARA subratlla: "Rajoy: Més retallades o intervenció". En la mateixa línia, 'El País' diu: "Rajoy defensa l'ajust com a únic antídot contra la intervenció". 'Abc' manifesta: "Rajoy anuncia 12 reformes més".

A l'espera que l'executiu espanyol faci pública aquest dimarts la xifra d'atur registrat del març, 'El Periódico' opta per les dades europees i titula "Fàbrica d'aturats", i subratlla que Espanya va aportar al febrer la meitat dels nous desocupats de la UE.

'La Razón' continua amb el punt de mira al País Basc i diu que els presos d'ETA se sumen a la pressió abertzale contra el PP, tema d'obertura ahir al diari. Aquest dimarts titula: "El govern de Rajoy ens dóna llargues i ETA ha de reaccionar".

stats