Mèdia 14/07/2011

La premsa groga, en el punt de mira

Diferents experts valoren a l'ARA si el cas Murdoch de les escoltes del 'News of the World' pot suposar un toc d'atenció a tota la premsa sensacionalista

Redacció
1 min
Comiat Alguns analistes creuen  que Murdoch ha aprofitat  la crisi del News of the World per reordenar la seva cartera de diaris.

BarcelonaL'escàndol del News of the World ha posat contra les cordes la premsa groga i alguns dels dubtosos -o directament il·legals- mètodes que fa servir per aconseguir històries. Però una major consciència de la seva toxicitat no implica necessàriament una disminució del seu abast. Fa deu anys, el 79% de la premsa que es difonia al Regne Unit era sensacionalista, un percentatge que es manté.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'ARA PREMIUM podeu trobar el reportatge en què els experts creuen que la premsa groga ho tindrà més difícil. A més, també s'explica el perfil d'un imperi mediàtica familiar i políticament volàtil i que els sistemes de control de la premsa han fallat en aquest escàndol. La informació es complementa amb els articles d'Antoni Bassas, Salvador Cardús i Antoni Maria Piqué.

stats