Recull de premsa
Mèdia 06/09/2011

“5-S: dilluns de pànic”, a la portada d''El Mundo'

Els selectius europeus tanquen amb pèrdues superiors al 4% i l'Íbex s'ensorra un 4,69% per la por d'una recessió mundial. La “mala maror” a Catalunya arran de la sentència del TSJC sobre la immersió lingüística és l'altre titular destacat a la premsa catalana

Redacció
2 min
El Mundo, 6 de setembre

BarcelonaLa caiguda de les borses és el principal argument d'obertura a les edicions impreses aquest dimarts. Les paraules “por”, “temor”, “pànic” i “recessió” farceixen uns titulars que alerten de les pèrdues superiors al 4% en els parquets europeus, que assoleix el 4,69% en el cas de l'Íbex-35 espanyol. Un dels titulars més eloqüents i directes és el d'El Mundo, que diu“5-S: dilluns de pànic” i destaca que el PSOE presenta ara una moció urgent perquè el Govern reclami a la UE l'emissió d'eurobons. L'Abc titula “Por”, La Razón especifica “Por d'una altra recessió”, El Periódico opta per “La tempesta no amaina” i La Vanguardia constata “La borsa europea s'ensorra per la por d'una recessió”. El País pren un altre punt de vista i diu “La por de la fallida de Grècia enfonsa les borses i dispara la prima de risc”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La premsa catalana es fa ressò de la rectificació del TSJC al seu president, que ara afirma que la sentència sí que tomba l'escola en català. El Punt Avui titula “Creix la mala maror” i destaca que tots els partits menys el PP i C's fan pinya amb el Govern mentre es preparen mobilitzacions. L'ARA es decanta per “La immersió en perill” i afegeix que la llei d'educació catalana queda pendent d'una decisió del Tribunal Constitucional.

Público es desmarca en l'obertura i opta per la confrontació d'opinions entre Rubalcaba i Rajoy sobre un possible impost per als més rics. El diari destaca que el candidat socialista vol recaptar 2.500 milions amb un impost a les grans fortunes o a la banca i el líder del PP insisteix que no apujarà els tributs.

stats