Recull de premsa
Mèdia 14/10/2011

“El PSC usarà espots del PP en la campanya”, a la portada d''El Periódico'

Segons el diari, els socialistes volen desemmascarar l'anticatalanisme dels populars abans del 20-N. El segrest de les dues cooperants de Metges Sense Fronteres, entre elles una de catalana, és el principal titular a les portades d'aquest divendres

Ara
2 min
El Periódico, 14 d'octubre

BarcelonaEl Periódico anuncia a l'edició impresa d'aquest divendres que “El PSC usarà espots del PP en la campanya” per mostrar la cara “anticatalanista” dels conservadors abans de les eleccions espanyoles. Segons el diari, els socialistes reciclaran falques radiofòniques del PP contra l'Estatut elaborades pels populars el 2006 i que van ser emeses a Andalusia i Aragó. Pretenen demostrar l'hostilitat del candidat popular contra els catalans a diferència, diuen, d'Alfredo Pérez Rubalcaba, cap de llista del PSOE.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El segrest de les dues cooperants de Metges Sense Fronteres, una d'elles catalana i veïna de Palafrugell (Baix Empordà), és el principal titular a les portades d'aquest divendres. De fet, tots els rotatius ho destaquen a la primera pàgina menys La Razón. Els diaris catalans hi dediquen l'obertura amb els titulars “Segrest a l'Àfrica” a El Punt Avui, “Segrestades” a l'ARA, “Segrestades dues espanyoles a Kènia” a El Periódico i “Angoixa per les dues cooperants” a La Vanguardia. El País traça un titular més descriptiu i diu “Un grup lligat a Al-Qaida segresta a Kènia dues cooperants espanyoles”.

Público opta per “El saqueig de la CAM: paga extra per 'complir' objectius” i l'Abc i La Razón es fixen amb la llista electoral del PP al 20-N i es refereixen a Alberto Ruiz-Gallardón, Soraya Sáenz de Santamaría i Ana Mato com “El nucli dur de Rajoy” i “El pòdium del canvi”, respectivament.

El Mundo es decanta per “El PSOE acudirà a la conferència internacional muntada per ETA” i afegeix que els socialistes enviaran un representant del partit a la Conferència de Pau que se celebrarà el pròxim dilluns a Sant Sebastià.

Tres rotatius coincideixen amb la fotografia de portada. Són La Vanguardia, El Periódico i El País, que mostren la taca de magma volcànic vessat per l'erupció submarina a l'illa del Hierro.

En la crònica esportiva, El 9 Esportiu i El Mundo Deportivo coincideixen en qualificar Andrés Iniesta “L'antivirus Fifa”, en el seu retorn després d'una lesió que l'ha apartat un mes dels terrenys de joc. L'Sport també té el blaugrana com a protagonista i diu “Preparat per a la Marató”.

stats