Premsa
Mèdia 21/01/2011

El cas Palau, el preu de la gasolina i la renovació del Constitucional, a les portades dels diaris

L'Avui assegura que el finançament irregular de CDC s'investigarà per separat. L'alt tribunal tindrà un president progressista

Albert Castellví
2 min
L''Avui' anuncia que s'investigarà separadament el finançament de CDC

Barcelona"El jutge fa investigar la relació entre CDC, Millet i Ferrovial". Ho avança l'Avui en el seu titular de portada, i serà una de les notícies del dia. Un altre aspecte destacat de la jornada és l'elecció de Pascual Sala com a nou president del Tribunal Constitucional. Ho destaquen El País, que assegura que "El Constitucional escull un president progressista per a alleujament del govern", i Público, que critica que "El Constitucional canvia de president amb tres anys de retard". Tots dos temes apareixen a la portada de l'ARA, que es fixa també en les declaracions de Ferran Mascarell en una entrevista al diari, en l'apropament dels Estats Units i la Xina, i en les últimes sortides de to de José Mourinho.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El preu de la gasolina va arribar ahir al seu màxim històric, i avui ho destaquen en portada dos diaris. La Vanguardia diu que "La gasolina més cara de la història escalfa els preus", mentre que l'ABC és més contundent i titula "Màxim històric. Nou atac a l'economia familiar". Encara en matèria econòmica, El Periódico parla avui de "L'ajust de Mas", mentre que El Mundo explica que "Les caixes reconeixen ja un forat de 26.000 euros". La Razón, per la seva banda, obre edició afirmant que "Els menors podran conduir acompanyats d'un adult".

Destaca també la portada del Diari de Girona, que es fixa en la situació de tensió a Salt: "Mor el jove que va caure d'un cinquè pis a Salt i que va ser l'origen dels actes vandàlics".

stats