Premsa
Mèdia 02/02/2011

La multitudinària manifestació contra Mubàrak, fotografiada a totes les portades

Altres temes destacats són la modificació de la normativa comercial i les novetats en el cas Faisà

Albert Castellví
2 min
La portada de l''Avui'

BarcelonaTots els diaris catalans i espanyols coincideixen avui a situar en portada imatges de la manifestació massiva amb què els egipcis van demanar ahir la dimissió del seu president, Hosni Mubàrak. Fins i tot hi ha quatre diaris, El Periódico, l'Avui, El Punt i La Razón, que obren exactament amb la mateixa imatge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La majoria de rotatius dediquen, a més, el principal titular de la jornada al país africà. El titular més contundent és el de Público: "Marxa, Mubàrak". L'ABC, per la seva banda, parla d'"Ultimàtum a Mubàrak", i l'Avui titula "Mubàrak, tocat". La Vanguardia explica que "Mubàrak s'enroca i intenta tutelar la transició", i en la mateixa línia El País explica que "Mubàrak es resisteix a deixar el poder" i cita paraules seves d'ahir: "Moriré a la terra d'Egipte".

Més enllà d'aquest tema, El Periódico avança avui en portada una entrevista amb el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, de la qual destaca que "Els comerços catalans podran obrir més festius". També en matèria econòmica, l'ARA detalla "El pla de Mas per sanejar les finances".

Finalment, La Razón i El Mundo al·ludeixen a l'anomenat cas Faisà i al suposat avís que va rebre un dels implicats en la xarxa d'extorsió d'ETA sobre l'escorcoll que s'havia ordenat al seu local. La Razón assegura que "Un dels telèfons investigats en el Faisà era del número dos d'Interior", mentre que segons El Mundo "El jutge ordena identificar el cap polític de la filtració".

stats