Premsa
Mèdia 10/02/2011

'La Vanguardia' destaca que el PP català "es desmarca" dels atacs contra Catalunya per l'endeutament

L'economia i el futur de Sortu, principals temes de les portades del dia

Albert Castellví
1 min
La portada de 'La Vanguardia'

Barcelona"El PP català es desmarca de l'ofensiva del greuge autonòmic". És el titular de La Vanguardia, que es fixa en les declaracions d'ahir d'Alicia Sánchez-Camacho, que va donar suport a Artur Mas en la seva negociació amb Zapatero. També l'ARA obre edició parlant del futur endeutament de Catalunya, i destaca que "Mas ja té llicència per endeutar-se", que "ZP vol que la Generalitat retalli més del 10%" i que "L'endeutament per a tothom calma les autonomies".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També obren amb informacions econòmiques l'Abc, que explica que "El govern extrema l'exigència de capital i sentencia les caixes", i Público, que assegura que "L'FMI de Rato no va voler veure la crisi".

El futur de Sortu, el nou partit de l'esquerra abertzale, és protagonista també de diverses portades. La d'El País destaca que "Sortu exigeix el rebuig previ a la violència per ser candidat", però en canvi, segons El Mundo, "Sortu es nega a condemnar ETA i a demanar la seva dissolució".

Mentrestant, La Razón insisteix en el cas Faisán, i explica que "Eguiguren i la cúpula d'Interior del 2006 declaren en secret pel Faisán". Finalment, El Periódico parla de "Mà dura al Raval amb els pisos tapadora", i l'Avui destaca unes declaracions de la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, en una entrevista al diari: "Qui no rebi la justícia en la llengua que vol s'ha de queixar".

stats