Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“El virus grec colpeja França”, a la portada de l''Abc'

La caiguda de les borses per la por de fallida de Grècia encapçala la majoria d'edicions impreses. L'inici escolar, marcat a Catalunya per la reivindicació lingüística, és l'altre argument destacat d'aquest dimarts

La por de la fallida de Grècia registra un altre dilluns negre a les borses europees i posa en alerta els estats membres. Aquest és titular d'obertura a la majoria de portades impreses, i l' Abc és un dels més explícits amb “El virus grec colpeja França”. El Periódico adverteix “Alerta per a la banca” i afegeix que Alemanya i França intenten protegir els seus bancs d'una suspensió de pagaments de Grècia. El Mundo assenyala “El risc que Grècia entri en fallida a l'octubre acorrala Espanya” i La Vanguardia rebla “Grècia voreja la fallida i ensorra les borses”. El País opta per un titular positiu i diu “Els mercats donen per segura una forta quitació de deute grec”. Público assenyala “Alemanya obre la porta a l'emissió de deute europeu” i l' ARA rebla “L'abisme grec impulsa els eurobons”.

L'inici escolar, marcat a Catalunya per les concentracions en defensa de la immersió lingüística a l'escola, és l'altre argument destacat als diaris, especialment els catalans. El Punt Avui hi dedica l'obertura i titula “L'escola surt al carrer”, i l'acompanya amb una imatge de la manifestació ahir a Barcelona. El Periódico opta per “L'escola surt al carrer per la immersió i mostra una fotografia aèria de la plaça Sant Jaume plena de gom a gom. L'ARA destaca “Pel català, a l'escola i al carrer”, i ensenya una nena amb el cartell “És un país de tots, l'escola en català”. El Mundo utilitza una imatge d'aquest mateix escrit per titular “Orwell torna a Catalunya”.

La Razón es desmarca en l'obertura i titula “Un informe del govern espanyol va deixar córrer per inútil el tribut de Patrimoni”.

Pel que fa a la crònica esportiva, els rotatius especialitzats engeguen motors pel partit de Lliga de Campions que aquest vespre han de disputar el Barça i el Milan, amb l'absència de l'exblaugrana Zlatan Ibrahimovic.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT