recull de premsa
Mèdia 08/02/2012

“Desmemòria”, o l'ofensiva per mantenir els silencis de la Transició, a la portada de 'Público'

'El Mundo' revela: "Fainé i Rato van oferir a Rajoy i Mas la fusió de La Caixa-Bankia". La crisi grega i els pactes entre CiU i PPC sobre les taxes catalanes encapçalen les portades d'aquest dimecres

Ara
2 min
Público, 8 de gener

Barcelona'Público' dedica l'obertura d'aquest dimecres a "l'ofensiva per mantenir els silencis de la Transició", i sota el titular ,"Desmemòria", recull el judici a Garzón, l'homenatge a Fraga, la transformació del Valle de los Caídos i els documents desclassificats que avalen la simpatia del rei espanyol vers els impulsors del 23-F.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Mundo' ofereix un titular revelador que assenyala: "Fainé i Rato van oferir a Rajoy i Mas la fusió de La Caixa-Bankia".

L'ajornament per part de Grècia de l'aprovació de l'acord que li permetria accedir al nou rescat europeu és un dels principals titulars d'obertura. 'El País' assenyala: "Grècia negocia a la desesperada amb la UE per evitar la fallida"; L'ARA rebla: "Grècia allarga l'agonia". Les noves taxes del Govern, fruit dels acords entre CiU i PPC, són l'altre titular destacat. 'La Vanguardia' hi dedica l'obertura i apunta: "El Govern fixarà més taxes i acotarà l'euro sanitari".

'El Punt Avui' obre amb la proposta de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i titula: "Direcció reforçada".

'El Periódico' fa una mirada a l'exterior i situa a la primera línia les víctimes del règim sirià: "Si puc, em venjaré", diu.

'La Razón', de la seva banda, afirma: "El Suprem cita el cosí de Blanco i Dorribo per el cas Campeón".

L'adéu ciutadà a l'artista Antoni Tàpies, amb la imatge de llargues cues davant la Fundació de l'artista a Barcelona, i les declaracions del ciclista Alberto Contador, que reafirma la seva innocència davant la sentència que l'acusa de dopatge, són els altres dos titulars destacats a les portades d'aquest dimecres.

stats