Publicitat
Publicitat

recull de premsa

“Les llistes d'espera per operar-se creixen el 45%”, segons 'El Periódico'

Els disturbis a Grècia arran de l'aprovació del pla d'austeritat per accedir al segon rescat europeu és un dels arguments principals a les portades d'aquest dilluns

' El Periódico' obre l'edició d'aquest dilluns amb "les conseqüències de la tisorada en sanitat" i titula: "Les llistes d'espera per operar-se creixen el 45%". Segons el diari, 80.000 pacients van quedar pendents de rebre cirurgia el 2011 en els 64 hospitals catalans.

Els disturbis a Grècia contra el pla d'austeritat aprovat 'in extremis' pel parlament grec encapçala algunes portades i és un dels titulars principals a la majoria de diaris. ' La Vanguardia' diu: "Grècia esclata mentre es juga el futur a l'euro". L' ARA subratlla: "Ràbia grega".

' El Punt Avui' opta per : "La morositat es dispara a les comunitats de veïns".

' Público' es decanta per: "El control del Tribunal de Comptes encara no ha arribat a Gürtel"

' El País' i ' El Mundo' es fixen amb la crisi interna a les files socialistes. El primer diu: "La guerra al PSOE andalús esclata a 42 dies de les eleccions". El segon subratlla: "Els partidaris de Rubalcaba trenquen la baralla contra Griñán".

' La Razón' se centra, un dia més, amb la ETA i diu: "L'etarra que va matar cinc nens a Vic serà lliure després d'haver complert només 20 anys".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT