Publicitat
Publicitat

Recull de portades

“Comença el repartiment del pastís” a Andalusia, a la portada del diari 'Abc'

'La Razón' diu: "El PSOE va guanyar als pobles de la corrupció". El cas Campió, les eleccions andaluses i la compra de Banca Cívica per part de CaixaBank són els principals arguments d'obertura a les portades d'aquest dilluns

Les eleccions andaluses continuen acaparant les capçaleres a la premsa espanyola. Aquest dimarts ' Abc' mostra una gran fotografia de portada amb Griñán tallant el pastís del triomf i titula: "Comença el repartiment del pastís". El diari assenyala que IU obligarà Griñán a gestionar segons les seves exigències un pressupost de 34.000 milions. ' La Razón' continua carregant contra els socialistes i titula: "El PSOE va guanyar als pobles de la corrupció". ' El País' apunta: "El PSOE fomenta pactes amb IU per a governar a Andalusia i Extremadura". ' El Mundo' recorda: "Rajoy mantindrà les reformes malgrat el fracàs a Andalusia".

El cas Campió, amb la peça sobre un suposat frau en la concessió d'estacions d'ITV que presumptament esquitxa dos càrrecs públics i tres empresaris catalans, és el principal titular d'obertura a la premsa catalana. ' La Vanguardia' diu: "El cas Campió esquitxa el Govern i la Diputació". L' ARA titula: 'El cas Campió esquitxa Catalunya'. A la premsa espanyola, 'El Mundo' revela: "Orozco va utilitzar Blanco en els seus contactes amb els detinguts a Catalunya".

La compra de Banca Cívica per part de CaixaBank és l'altre titular destacat a la premsa catalana. ' El Punt Avui' titula: "Caixa forta". ' El Periódico' diu: "CaixaBank, nou líder de la banca a Espanya".

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT