Publicitat
Publicitat

Recull de portades

Andreu Mas-Colell, a 'La Vanguardia': "Aquest pressupost resta a Catalunya 1.800 milions"

'La Razón' publica una entrevista a la ministra de Sanitat, Ana Mato, que diu: "Posarem els comptes a zero i la sanitat continuarà sent gratuïta". Les declaracions arriben l'endemà que el ministre d'Economia anunciés noves reformes en sanitat i educació al diari alemany 'Frankfurter Allgemeine'. ' Abc' titula: "El que ens uneix" davant el "desafiament separatista"

' La Vanguardia' entrevista aquest diumenge el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, que assegura que els pressupostos generals de l'Estat "resten a Catalunya 1.800 milions". El diari recull el malestar del Govern, que considera que l'executiu de Rajoy "no ha dit ni un sol cop que reconegui els nostres drets", i reconeix que l'amnistia fiscal és una mesura que "no" el convenç, però admet que l'estat espanyol viu una "situació excepcional". Fent referència a les declaracions del ministre d'Economia, Luis de Guindos, que en una entrevista al diari alemany 'Frankfurter Allgemeine' va anunciar noves reformes en sanitat i educació, Mas-Colell assegura que "la retallada que ens apliquen també afectarà la nostra educació i sanitat".

I justament l'endemà de les declaracions de De Guindos, ' La Razón' publica una entrevista a la ministra de Sanitat, Ana Mato, que diu: "Posarem els comptes a zero i la sanitat continuarà sent gratuïta".

Les paraules del ministre d'Economia també generen titulars en d'altres rotatius aquest diumenge. ' El Periódico' titula: "Menys serveis i més copagament". ' El País' subratlla: "Rajoy redueix serveis públics per tal d'espantar el fantasma del rescat". Encara en clau econòmica, ' El Mundo' assenyala: "Brussel·les demanava un increment de l'IVA en lloc de l'amnistia fiscal".

' El Punt Avui' se centra en l'agenda del Govern els pròxims mesos i titula: "Trimestre complicat". El diari assenyala les negociacions a Madrid per reclamar el deute de l'Estat amb Catalunya i el front comú català pel pacte fiscal com a principals punts.

L' ARA es desmarca en l'obertura i titula: "Què faig amb els meus estalvis?". El diari ofereix aquest diumenge un dossier especial en què s'analitzen totes les claus del mercat d'inversions i es donen consells sobre quins són els millors mercats per invertir

' Abc' opta per dibuixar un mapa de l'estat espanyol amb un gran llaç amb la bandera espanyola enllaçant tot el territori, i titula : "El que ens uneix", davant el "desafiament separatista".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT