Recull de portades
Mèdia 08/04/2012

Andreu Mas-Colell, a 'La Vanguardia': "Aquest pressupost resta a Catalunya 1.800 milions"

'La Razón' publica una entrevista a la ministra de Sanitat, Ana Mato, que diu: "Posarem els comptes a zero i la sanitat continuarà sent gratuïta". Les declaracions arriben l'endemà que el ministre d'Economia anunciés noves reformes en sanitat i educació al diari alemany 'Frankfurter Allgemeine'. ' Abc' titula: "El que ens uneix" davant el "desafiament separatista"

Ara
2 min
La Vanguardia, 8 d'abril del 2012

Barcelona'La Vanguardia' entrevista aquest diumenge el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, que assegura que els pressupostos generals de l'Estat "resten a Catalunya 1.800 milions". El diari recull el malestar del Govern, que considera que l'executiu de Rajoy "no ha dit ni un sol cop que reconegui els nostres drets", i reconeix que l'amnistia fiscal és una mesura que "no" el convenç, però admet que l'estat espanyol viu una "situació excepcional". Fent referència a les declaracions del ministre d'Economia, Luis de Guindos, que en una entrevista al diari alemany 'Frankfurter Allgemeine' va anunciar noves reformes en sanitat i educació, Mas-Colell assegura que "la retallada que ens apliquen també afectarà la nostra educació i sanitat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

I justament l'endemà de les declaracions de De Guindos, 'La Razón' publica una entrevista a la ministra de Sanitat, Ana Mato, que diu: "Posarem els comptes a zero i la sanitat continuarà sent gratuïta".

Les paraules del ministre d'Economia també generen titulars en d'altres rotatius aquest diumenge. 'El Periódico' titula: "Menys serveis i més copagament". 'El País' subratlla: "Rajoy redueix serveis públics per tal d'espantar el fantasma del rescat". Encara en clau econòmica, 'El Mundo' assenyala: "Brussel·les demanava un increment de l'IVA en lloc de l'amnistia fiscal".

'El Punt Avui' se centra en l'agenda del Govern els pròxims mesos i titula: "Trimestre complicat". El diari assenyala les negociacions a Madrid per reclamar el deute de l'Estat amb Catalunya i el front comú català pel pacte fiscal com a principals punts.

L'ARA es desmarca en l'obertura i titula: "Què faig amb els meus estalvis?". El diari ofereix aquest diumenge un dossier especial en què s'analitzen totes les claus del mercat d'inversions i es donen consells sobre quins són els millors mercats per invertir

'Abc' opta per dibuixar un mapa de l'estat espanyol amb un gran llaç amb la bandera espanyola enllaçant tot el territori, i titula : "El que ens uneix", davant el "desafiament separatista".

stats