recull de premsa
Mèdia 18/02/2012

“Cospedal oblida la corrupció en el seu informe de gestió triomfal”, a la portada de 'Público'

La retallada d'un 3% als sous dels treballadors públics catalans és el principal titular d'obertura aquest dissabte. La fotografia de portada és per Christian Wulff, el president alemany dimissionari sota sospita de corrupció

Ara
2 min
Público, 18 de febrer

BarcelonaEl congrés que el PP celebra a Sevilla aquest cap de setmana és un dels titulars principals a la premsa espanyola. Mentre 'La Razón' i 'Abc' en destaquen la unitat dels seus integrants i titulen "Hi ha partit" i "Mostra d'unitat per a guanyar Andalusia", respectivament, 'Público' adverteix: "Cospedal oblida la corrupció en el seu informe de gestió triomfal". El diari ho lliga amb l'anunci que aquest divendres va fer la vicepresidenta espanyola, Sora Sáenz de Santamaría, segons el qual el govern espanyol podria revisar el dret a vaga, i afegeix: "... i demana als líders sindicals que revelin el sou malgrat que el PP oculta el que cobren els seus dirigents". En la mateixa línia, 'El País' titula: "El govern espanyol tensa la relació amb els sindicats davant del dia de la protesta", i afegeix les declaracions de la vicepresidenta espanyola, que "afirma que UGT i CCOO no defensen els aturats".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La retallada d'un 3% als sous dels treballadors públics catalans és el principal titular d'obertura aquest dissabte. Aquest és el titular explicatiu que utilitza 'La Vanguardia', que afegeix: "La mesura permetrà estalviar 180 milions i s'aplicarà a la paga del juny". L'ARA també hi dedica l'obertura i titula: "Tisorada als sous públics".

'El Punt Avui' encapçala l'edició d'avui amb els resultats d'un estudi de Plataforma per la Llengua sobre l'ús del català, segons el qual hi ha més lectors, parlants i aprenents, i titula: "Optimisme lingüístic".

'El Periódico' opta per: "Brussel·les descarta l'eix ferroviari central", i afegeix que la Comissió Europea no canviarà la prioritat mediterrània.

'El Mundo' es decanta per: "Méndez no veu 'dilema moral' en cobrar de consells de bancs".

stats