recull de premsa
Mèdia 25/11/2011

Rubalcaba lluitarà per ser el líder del PSOE i Chacón podria disputar-li el càrrec

'El Periódico' assegura que l'exvicepresident del govern espanyol ja ha comunicat la seva decisió a Zapatero. 'Abc' dóna per fet que l'encara ministra de Defensa espanyola també es postularà com a candidata a la secretaria general del partit

Ara
1 min
El Periódico, 25 de novembre

BarcelonaLa restructuració a les files del PSOE és protagonista aquest divendres a les portades dels diaris. El Periódico obre amb “Rubalcaba lluitarà per ser el líder del PSOE”, i assegura que ja ha comunicat la seva decisió al president espanyol i secretari general del partit, José Luis Rodríguez Zapatero. Per altra banda, l'Abc dóna per fet que la ministra de Defensa espanyola Carme Chacón també es postularà com a candidata a la secretaria general del partit, una informació que El Periódico apunta amb més prudència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les finances del Generalitat també ocupen alguns titulars d'obertura. L'ARA diu “Mas-Colell busca 2.268 milions” i La Vanguardia puntualitza “Mas vendrà empreses i edificis per 1.000 milions”.

La cancellera alemanya i el president francès, que ahir es van reunir a Estrasburg juntament amb el primer ministre italià, Mario Monti, obren diverses edicions impreses. El Punt Avui diu “Merkel i Sarkozy dissenyen la seva Europa”, Público subratlla “Merkel diu no”, i destaca la seva negativa a augmentar el paper del BCE i a emetre eurobons, i l'Abc sentencia“Merkel no es deixa seduir”

El Mundo continua amb la seva aposta per acostar el cas de corrupció que esquitxa Urdangarin i aquest divendres destapa “El govern balear va falsejar actes en donar 2,3 milions a Urdangarin”. La Razón informa “El govern ha donat 1000 milions als sindicats durant la legislatura” i El País revela “Rajoy aborda amb els principals banquers les seves primeres mesures”.

stats