Recull de premsa
Mèdia 30/01/2012

“El govern espanyol obre la porta a retardar encara més la jubilació”, segons 'El Mundo'

La cimera dels caps d'estat de la UE, que se celebra aquest dilluns a Brussel·les i que té com a tema central abordar la crisi financera de l'eurozona, i les mesures per reactivar l'economia francesa anunciades per Sarkozy obren les portades d'aquest dilluns

Ara
1 min

Barcelona"El govern espanyol obre la porta a retardar encara més la jubilació". Ho revela aquest dilluns El Mundo, que assenyala que la llei d'estabilitat pressupostària inclou avançar la revisió "automàtica" del factor de "sostenibilitat", prevista per al 2007, si s'apuja el dèficit dels pensionistes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cimera dels caps d'estat de la UE, que se celebra aquest dilluns a Brussel·les i que té com a tema central abordar la crisi financera de l'eurozona, encapçala la majoria de portades. El Punt Avui diu "L'hora d'Europa". L'ARA opta per les mesures anunciades aquest diumenge a la nit pel president francès i titula: "Sarkozy marca el camí a Europa". En la mateixa línia, La Vanguardia assenyala: "Sarkozy apuja l'IVA tres punts més que Espanya". El Periódico subratlla: "La UE aborda el debat entre austeritat i atur", i assenyala que Rajoy fixa com a objectiu principal de la cimera allargar el termini per reduir el dèficit. En la mateixa línia, El País apunta: "La UE promet creixement i fixar nous fons per al treball".

Público opta per revelar noves dades sobre el cas de presumpta corrupció que implica el duc de palma i titula: "Els negocis d'Urdangarin. La trama va utilitzar factures falses per treure diners d'Espanya".

L'Abc fa una mirada a l'exterior i titula: "Guerra a Damasc".

La Razón es decanta per: "Els verificadors van pactar amb els etarres Pla i Sorzábal el seu missatge".

stats